Merhaba hanımlar,
38+1 le bebişimin dünyaya gelişini sizlere güzel enerji ve mutluluk olması sebebiyle anlatmaya başlıyorum 🥰 bende pozitif hikayeleri okuyup mutlu olan bir hamiştim çünkü 😅
Öncelikle ben hiç bir zaman olumsuz hikayeleri okumadım ve takılmadım belki bu nedenle enerji gönderdim 🥲 tansiyonumda problem oluşması sebebiyle 38 in ilk günlerinde bebişi alalım dedi doktorum fakat tansiyon sebepli değil de kendi isteğimle zaten sezeryanı isteyecektim, vajinal doğuma karşı bir korkum var çünkü. Neyse gelelim ameliyat gününe, heyecandan ölüyodum aşırı stresliydim fakat gördümki stres yapılacak asla bir şey yok. Spinal anestezi doktoru bana sakin olmam gerektiğini iğneyi yaparken irkilmemem gerektiğini söyledi irkilmez isem damar yolu açıldığında canımın daha çok yandığını söyledi. Ki ben damar yolu açılırken veya kan aldırırken fenalaşan biriyim. İğneyi yaparken eğer irkilmez kendimi çekmezsem ilkinde kolaylıkla yapacağını tersini yaparsam bir daha deneyeceğini orada biraz canımın yanabileceğini söyleyince biraz ürküp kendimi sakince bıraktım ve asla öyle canım acıdı diyebileceğim bişey yoktu gerçekten damar yolunu açtırmak daha can çekiciydi😁 sonrasında bacağıma bir sıcaklık geldi ayaklarımdan ve uyuşmamaktan korktuğumu dile getirdim onlarda kontroller yapılacak sonrasında başlanacak dendi