Kedicik27 Kizlar 2senedir cocuk istiyoruz olmuyor bu ay ovulasyon testi aldim .bi suru kur denedin esimde bende uğraştık ama yumurtlamam yarin .kadir gecesinde hamile kalirsam sakat mi olur cocuk.ama ne yapayim zevkine yapmıyorum ki cok istiyoruz cocuk .kacirmak istemiyorum yarini🥺
Musel Kedicik27 yani ibadetlerinide yerine getir ilişkinide istiyorsan yaşa abdest al duanı et öyle ilişkiye gir mesela rabbim gönlünü niyetini biliyor sonuçta inşallah güzel haberler alırsın sonunda❤️
rumeysa_mom Kedicik27 sizin eşinizle ilişkiye girmeniz bile bir ibadet sayılır çünkü bunu Allahın huzurunda helal olan eşinizle yaptığınız için bir sorun olmaz ilişkinizi yaşarsınız abdestinizi alıp diğer ibadetlerinizi yapabilirsiniz bu hiçbir şekilde engel değil ☺️ ya da ibadetlerinizi yerine getirir Allah’a dua eder hayırlı evlat isteğinde bulunursunuz sonra eşinizle ilişkiye girersiniz tamamen size kalmış ama genelleme olarak hiçbir şekilde bir sakıncası yoktur ☺️
nurcan05 Kedicik27 ramazan boyuncada günah o zaman yapılmıyor öyle bir şey yok Allah gönlüne göre versin inşallah bu mübarek günlerde dilerim olur dua edeceğim sana hamilelerin duası kabul olur derler 🤲🙏❤️
rumeysa_mom Adenala kimsenin ağzı çuval değil ki dikelim bacım önüne gelen bilmeyen şeyler söylemişlerdir Allah bilir ☺️🤷♀️
balim35 @Kedicik27 merhaba ilk kez sizden duydum suan bunu , ibadet etmek istiyorsanız yapın sonrasında abdest alın eşinizle vakit geçirin o farklı o farklı bir durum :) ayrıca hususi girip Google yazdım diyanetin yazısı var çıkıyor zaten direk sakıncası yoktur da diyor ne sakıncası olabilir ki bilemedim 🤷🏻♀️
Bir_nazenin01 Ay aksine böyle mübarek bir gecede güzelce iki rekat hacet ( dilek) namazı kılın eşinizle hayırlı evlat dileyin ve deneyin bebek hayırla gelir inşallah 🤲🏻
Kedicik27 Cok teşekkürler cevaplariniz için icim rahatladi biraz .once ibadetimi duami ederim dilegimi diler yaparim rabbim niyetimi biliyor:) valla hep herkes der kadirr gecesi ve tüm kandillerde iliski yasamayin denir evlilere .sakat olurmus cocuk🤔
Deletedmom_88 Kedicik27 kandiller Osmanlı zamanında ortaya çıkmış müslümanlar için önemli günleri anmak, hatırlamak için başlamış olan geleneklerdendir. Güzel geleneklerimiz olsa da dinde bir farzı vacibesi yoktur , o yüzden böyle şeylere takılmayın lütfen 🙏🏻
Temmuzmucizesi26 Deletedmom_88 aslında diğer kandiller için bu dediğiniz doğru ama kadir gecesi kuranı kerimde geçiyor bu gece biraz farklı diğerlerinden 🌼🩵 doğruluk payı çok fazla yani
MorKelebek54 rumeysa_mom hele sukur biri bunu dedi. Sonucta kari kocalik var ortada helal yani birbirine eger helal olmayan kisiler olsa evet cok daha gunah islenmis olurdu ama helal yani. Belki bu gecede dualari kabuk olucak hamile kalicaklar nerden bilcez 🤷🏻♀️ tabiki ne olursa olaun iyi bi hkcaya sorulsamsinda fayda var in olmak icin ☺️ bi videoda görmüştum cok hisuma gitmisti hoca anlatiyo bu arada. Kari koca her iliskiue girdiklerinde Allah cennette köşk hazirlarmis o kisilere. Cunku o kari koca harama da basvurabilirdi ama napti helal olan esine gitti bu ne kadar doğru bilmiykrum ama ilk izledigimde oturup aglamistir rabbim bizler icin bu kadar guzel seyler yaparken bizler nabiykruz belki gunde 1 saatimizi almkcak 5 vakit namazi kilamiyoruz 😔 cok sukur bi ara cok guzel başladım namaza sonra regli olunca bida baslayamadim ama tekrar baslamak istiyorum insallah ☺️☺️🤲🏻🤲🏻 rabbim bu geceki ettigimiz tüm dualari kabuk eylesin insallah 🤲🏻 kandiliniz mübarek olsun ☺️🤲🏻
baharmom35 Kedicik27 çok ilginç ibadetin yeri ayrı o ayrı abdest aldın mı ayrı ramazanda ona bakarsanız gündüz oruç iftar sahur arası yapılabilir ibadetini bırakmıyorsun ki dualarımız kabul olsun inşallah 🤲
Temmuzmucizesi26 Deletedmom_88 yani kadir gecesi kandil olarak değilde. Kuranı kerimde son 10 günde özellikel aranması gereken bir gün olarak geçiyor ya dayanağı kuran diye doğruluk payı diyorum.