Birisii35 Merhaba hanımlar hamilelikte kaşıntı sorunu yaşayan var mı,normal bir durum mu bir kaç gündür ayaklarım da kaşıntı oluyor merak ediyorum hamilelikle alakalı bir durum mu acaba?
Yazmelegi_ Birisii35 gebelik kolestazı olabiliyor genelde ama bunu anlamak için değerlere bakmak lazm
Azra8Engin Birisii35 35+4 kolestaz dan suphelendi doktorum. Alt alp ast ve biluribin degerlerim normal çıktı. Bi süre bütün ilaçları keselim dedi bugün. Yarından itibaren deneyip görücez. Benim kaşıntım çok fazla ama kanatip yara yapıyorum artık. Özellikle vücudum ve bacaklarım harita gibi oldu
SmyyeIremgul Birisii35 nemlendirici krem kullanin bende de oluyodu doktorum vucudunu nemlendir ve su ic bol bol dedi hamile kremleri ve yağları satiliyo onlardan kullana bilirsiniz ama yine de bi doktorunuza da danisin
whitedream Birisii35 benimde 34 35 ten sonra başladı ayaklarım kaşınıyodu ben egzamalarım sandım ama değilmiş doğum yaptım ertesi gün jilet gibi kesildi megersem hamileliktenmiş doktorada sormadım hiç
mirackaya Merhaba 35+4 haftadayım. Ayaklarımdaki ödem ve gerginlikten dolayı sürekli kaşıntım var 1 aydır hiç geçmiyor. Nemlendirmem önerildi sadece.
Birisii35 Azra8Engin benim şuan aşırı derecede değil ama kaşınıyor yani duramıyorum size de geçmiş olsun
Birisii35 Yazmelegi_ inşAllah araştırdım da gebelik kolestazı riskli bir şey sanırım korktum yarın gidip kan vereyim en iyisi☺️