Rabiul umena Beko’yla Arçelik aynı zaten canım aynı kişiye ait 2 farklı marka arasında fiyat farkı da yok
Guclu_anne Hiranurunannesiii bu ısı pompalı olanlardanmış sanırım. Benimkisi yoğuşmalı ve hep kıyafetleri çekti.
Hiranurunannesiii Guclu_anne Evet ısı pompalı yazıyordu. Farkediyormu ben pek anlamıyorum ama ablam kullanıyordu onun tavsiyesiylr almıştım bende.
Nurakdas- Guclu_anne yoğuşmalı olanlar daha farklı kurutuyormuş söylemişti mağazadakiler ama Şuan unuttum gerçekten çekiyormuş ve elektrik daha çok yakıyormuş
Guclu_anne Hiranurunannesiii Çok iyi yapmışsınız. İşi pompalilar daha tasarruflu ve çekme olayı çok nadir yaşanıyor. Dışarıya çok fazla sıcak hava atmadiğida söyleniyor. Bendeki çalıştığında odaya girilmiyor resmen.
Nurakdas- umena Arçelik 810 kmg aldık, şuan stokta var mı bilmiyorum ama gerçekten çok memnunum 2 saatte çok güzel kurutuyor 22 küsürdü sanırım fiyatı indirim ile daha uyguna aldık 😊
3prenses1prens Alkan22- genelde kıyafet rengine göre atıyorum hiç koku olmuyor benimkinde seninki ısı pompalı mı öyle değilse yapar belki bilmiyorum ben hiç yaşamadım şimdiye kadar
3prenses1prens Hiranurunannesiii bende bu modeli aldım işi pompalı hem daha az elektrik harcıyor daha iyi kurutmasi