Cilginanne2bebeli68 Kizlar benim bildiğim göbek one doğru büyürse sivri şekilde erkek geniş yaygın olursa kiz diye çünkü kizim da yaygın geniş büyüdü
Alynq Cilginanne2bebeli68 32 haftalığım öne doğru ve sivri bir göbeğim var en başından beri yanlarım hep boş arkadan baksan belim hala incecik duruyor ve kız bebek bekliyorum. Bence bu vücut yapısıyla alakalı cinsiyetle alakası yok
Munevver_kaplan_33 Cilginanne2bebeli68 benimde tam tersiydi sivri değildi oğlumda resmen simitlerim çıktı normal doğum yaptığım halde mayalı taşmış hamur gibi göbeğim simitlerim hep sarkmış durumda şimdi 2. Hamileyim buda birkaç kere kız diye tahmin yaptı doktorum bakalım bunda nasıl olucak
biranneikievlat Cilginanne2bebeli68 Oğlumda karnım bariz sivriydi, şimdi kızımda biraz daha yanlara doğu büyüme oluyor 🤷🏽♀️
Cilginanne2bebeli68 biranneikievlat evet evet benimki de aynı kizimda öyleydi bunda mideden kursakktan sivri büyüyor görenler kiz diyor ama benim bildiğim sivri öne doğru erkek
Matmazelll Cilginanne2bebeli68 tamamen vücud yapısı ilk hamileliğimde gören herkez erkek dedi kızım oldu bunda da 34+4 haftalık hamileyim kim görse erkekmi diyor ama kızım olucak nasipse benim vücudum böyleymiş diyorum 🤷♀️sivri top gibi göbekim var 😂
Munevver_kaplan_33 Cilginanne2bebeli68 daha 14 haftalık a sanki bunda da göbek sivri olucak gibi şimdiden göbeğim belli olmaya başladı yada daha yeni yeni büyüyor diyede olabilir zamanla ilk gebelik gibi olur büyük ihtimalle
Hazal966 Cilginanne2bebeli68 bence cinsiyetle alakalı değil benimde göbeğim öne doğru yanlarım boş herkes erkek göbeği gibi diyor ama kız bebek🌸