Denizi3535 Kızlar lütfen bana akıl verin çok karasızım… Polikistik over hastasıyım eşimde problem yok 2 tüp Bebek denememde kimyasal gebelik oldu toplam olarak 8 kimyasal gebeliğim var Doğal yolla olanda oldu şuan hazırda yumurtam yok tekrardan tüp Bebek mi yaptiriyim yoksa yumurta takibi için bir kaç bekliyimmi geçen ay histereskopi yapıldı birşey çıkmadı
melanuur Denizi3535 şuan sana en içten dua ediyorum rabbim kucağını boş bırakmasın doğal yolla inşallah bebeğin olur umudunu kaybetme 🙏🏻
Emel5805 Denizi3535 Allah bu yolda emek veren hepimize yaridmci olsun ama.birazda artık herşeyi yaptıktan sonra işin içine nasip giriyor cnm bende neler çektim yazsam roman olur ama genetiğe göndermek de çözüm değil arkadaşım kaç defa genetiğe gönderdiğini transfer etti tutmadı normali tuttu nasip bu isler rahim öyle mucizevi bir organ ki Allah ol derse oluyor normal hamile kaln birirninde bebeğininim normal olduğunu nerden bielcek doktrlar nasip işte bence 3 5 ay yumurta kalitesi için vitamin takviyesi al eşinde tabi kullansın yürüyüş dahil stres uzak olsun sonra yumurta toplama yaptır gerisi takdir ilahı genetige göndermek çözüm değil yumurta kalitesi önemli
EmineDD Merhaba canım, tüp bebek doktorun hiç genetik yapılması gerektiğini söylemedimi rahimde birşey yoksa embryo kontol ediliyor bu kadar sık kimyasaldada genetikte bir sorun olabilir genetik tüp bebek yapılmasını hiç söylemediler mi anlamadım.
Denizi3535 EmineDD genetik yaptırmak için 5. Gün 2 embriyo vardi ona para öducegime transfer yaparım daha mantıklı olur diye düşündük canım yumurtalar kalitesiz maalesef
Srp53 Bhar34 kan uyuşmazlığının ne gibi etkisi oluyor acaba ? Uyuşmazlık dediğiniz anne negatif baba pozitif değil mi ?
Deletedmom_85 Bence direk tüp bebeğe başlayın boşa zaman kaybetmeyin yumurta takibiyle. Ama genetik taramalı yaptırın şansı arttırmış olursunuz. Bende tüp bebek tedavisiyle anne oldum umudunuzu kaybetmeyin. En kısa zamanda sizede nasip olur inşallah
Denizi3535 Deletedmom_85 Amin Allah razı olsun.. pgt ye sıcak bakmıyorum meselesef pgt yapılıp yine kimyasal gebelik olanlar da var ona para vercegime transfer yaptırım düşüncesindeyim teşekkür ederim
EmineDD Denizi3535 bundan sonraki süreçte düşünün canım embriyo kaliteleri için ne dediler iyi mi orta mı bence genetik yapılmalı
EmineDD Denizi3535 haşimota olup gebe kalan bir sürü hasta var canım öyle düşünme hangi kliniğw gidiyorsun doktorun nasıl
kubratugba Denizi3535 canım iki oğlum var polikistik over ve hasimatom var benimde iki oğlumda tüp bebekle oldu 19 yıllık evliyim ve 1 kere korunmadım 38 yaşındayım ve 15 gün kadar önce hamile olduğumu öğrendim kendi kendine hamile kalmışım Allahın takdiri benim olduysa herkesin olur
Denizi3535 EmineDD canım 3bb idi kaliteleri şuan Başka merkezle görüştüm bana olumlu donduler onlarda pgt önermiyoruz dediler sorun yumurta kalitesiz bu süreçte tek yapmam gereken kilo verip sağlıklı beslenmek maalesef çok çaresizim Rabbim büyük….
EmineDD Denizi3535 canım pgt nin bir çok doktordan dinledim aslında bir faydası yokmuş kimse önermiyor. Sağlıklı beslen ve bence doktorunu değiştir. Neden dersen çok araştırdım dozunda verilmeyen yumurta geliştirme iğneleri yumurtanın zaten olmayan kalitesini dahada düşüyormuş. İşini iyi bilen biri olmalı
Denizi3535 EmineDD evet haklısın hastaneyi değiştirdim 2 ay sonra nasip olursa Medical point te tedavi görücem. Baya başarılar bu koduna bakalım nasip
Denizi3535 Emel5805 çok haklısın Rabbim bu hayırlısı ayın yüzü suyu hürmetine yüzümüze gülsün elden bişey gelmiyor Rabbim ol derse olur teşekkür ederim