tatlibebegim_ denizs15 35+4 bende 31+5de kontrole gittiğimde kafasının doğum kanalında olduğunu söyledi doktor vajinada aşırı baskı sancı var
Heyaslily tatlibebegim_ baş geliş demek mi istedi yani. Baş geliş olması ve kanala girmesi aynı şey değilmiş demişti doktor bana da
denizs15 tatlibebegim_ benimde yarın kontrolüm var bebeğin kilosu geçen hafta 2325ti bence daha çok küçük normal doğum mu düşünüyorsunuz sezaryen mi
aresinannesi1 tatlibebegim_ bugündür bende çokça altta baskı hissediyorum ilk defa böyle oluyor ve 35+6 günlük korkuyorum suan
tatlibebegim_ Heyaslily 27den beri baş gelişti zatende 31+5de kontrole gittiğimde şikayetlerimi söylediğimde doktor kafası doğum kanalına girmiş bile dedi
tatlibebegim_ Serra19 benim cumadan kontrolüm var kilosuna göre konuşcaz bakalım kilosu haftası öndeydi
Emineelvin Kızlar 30+6haftalık hamileyim başı yuxarda daha bebeğin kafası inmemiş doktor ön gün içinde dönmesi lazım diye ilaç ve egzersizler önerdi sizce dönermi doğuncaya kadar
denizs15 tatlibebegim_ ben 39a kadar beklemek istemiyorum ya 🙈 37de doğsun istiyorum çok mu bencilce acaba çünkü bel sırt ağrısı gece uykusuzlukları falan çok yoruldum
tatlibebegim_ denizs15 al benden de o kadar valla ama haftası önde 37 haftaya yakın oluyo cumartesi günü kontrole gittiğimde 🫢
denizs15 tatlibebegim_ sizin bebişin kilosu iyi bence tedirgin olacağınız bir durum yok bu saatten sonra gelmesini beklemek zor olur