K123k Sezaryan doğum 2 ci gebeliğim son adetime göre internetten baktigimda 28 Haziran gösteriyor dogumu bunu normal doğum olarak mı hesaplıyor ? Sezaryan olacağım için sizce ben haziranın kaçında dogrurum?? 28+0 haftaligim Haziran annesiyim insallah
snowglobe K123k 40 haftaya göre hesapluyo. Ama eğer 2.sezertansa buna doktore karar verir . benimde 2. Sezeryan 38 39 da olacak
iremd-1798 K123k benimde ikinci hamileliğim 😍 25 haftalığız kızım olacak bizde temmuz doğumlu olacağız ama nedense hep içimden erken olacak Haziran da gelir gibi geliyor. Sağlıkla kavuşalım inşallah ❤️
snowglobe iremd-1798 yaa sizinde mi öyle. Benim de ikinci temmuz’da. Ama başındna beri erken olacak diyorum.
Syda01 K123k benim de ikinci sezeryan olacak suan 24+1 haftalığım uygulamaya göre 24 temmuz ama tahmini 17 18 olur gibi siizinde bi hafta erken olur herhalde
Akdogan70 K123k 2 dogumum var haziran ve temmuz olmak üzere ikiside sıcaklardan perişan geçti sürekli terledim ettim bebeklerim de öyle isilikli gecirdiler yazı ama kışa göre daha iyi yaz
iremd-1798 Akdogan70 benim ilk kızım kışın doğdu inanın dediğiniz gibi zorluğu çok oluyor ilk banyosu vs üşüyecek mi nasıl giydiriyim çok kalın oluyor çok ince oluyor bin türlü düşünce. Gelen giden oluyor zor oluyor. Şuanda bile bana sıcaktan fenalık geliyor ikinci kızım yazın olacak bakalım yazın nasıl olacak göreceğiz sanırım en iyi doğum zamanı Mart Nisan 😅
Esmeray K123k 28 Haziran son tarih . Bende 28 haftalığım sezaryen de genelde son tarihi beklemiyorlar
dogurangaplumba iremd-1798 ilk kızımda yazın doğdu 2. Kızimda 63 gun sonra kucağimda inşallah tabi uygulama 63 diyor bilemem nasıl ilerler ama yazın o kadar rahatki anlatamam size tatil gezme vs 40 çikana kadar zor fakat üşüdü hasta olcak derdi yok kışa toparlanmış oluyorlar