Nergiz7 Kızlar 26+5’ten merhabalar 🤰🏻 Bu aralar sırt üstü ve sağda yattığımda nefesim daralıyor, sola yattığımda rahat hissediyorum ama bazen pozisyonumu değiştirme ihtiyacı da hissediyorum. Sanırım 3. Trimester zorlukları başladı 🥹 Sizde durumlar nasıl ?
sahhssenem benimde ayni carpinti gibi oluyor bide sanki. ama ben 22 haftaligim, ayaklarim davul gibi sisiyor🙄 doktorum normal degil bu haftalarda dedi bir ton tahlil verdik yarin gostericem sonuçlari
1H1Smomyloading Bende 28. Haftadan bildiriyorum bende de durumlar aynı 😂haftam ilerledikçe daha da bi nefesim daralıyor sağa da yatsam sola da yatsam sırt üstünde yatsam yok kâr etmiyor ilk yattığım an bir nefes darlığı yaşıyorum sonra bir kaç dk ya geçiyor.
Nergiz7 1H1Smomyloading gittikçe ağırlaşıyoruz ondandır canım, inşallah sağlıkla atlatırız bu zamanları 🫶🏼
momqq Haftaaaa 🖐🏻 nefes darlığı ateş varken havaların ani değişimine inanıp üşüten ben şuan boğazm ağrıyo nezleye çevrdim heralde öksürük de var hafif nefes alırken zaten burun yok iptal ağzdan alıyorm ve resmen nefes darlığı olan bi hasta gbi nefes alıyorm her yerim ağrıyoo yattığım yatak batıyoo ayy doğurmak istiyorm artk şu bayrm geçsede bian önce bitse 🤦🏻♀️😁