Nesli2101 Kızlar prenses annesi olacağım inş sizin de duyduğunuz güzel anlamlı kız bebek isimleri varsa önerilerinizi alabilir miyim 🥰
Adensu Nesli2101 diger kızımın adi akasya hayat simdiki bebegimin adi adensu olacak insallah sare,yade,harunnisa,aden,gülsu,ornekler verilebilir
Defne00Duru Büyük kızımın adı Defne doğacak kızıma da Hira adını koymaya karar verdik nasipse 🥰 ama Berra , buğlem, Sare bunların da anlamları güzel
Nesli2101 Defne00Duru eşim kumsal istiyor ama anlamlı gelmiyor bana belki vazgecirebilirim farklı bir isim bulursam 🥰 tesekkür ederim 🤗
Semencivraci Tubakrts bende bade ismini cok istiyodum ilk ogrendigimde anlamini cok arastirdim ask anlaminin disinda sarap anlamini tasiyormus. Internette hep sakincali yaziyor. Batıl belki ama tanidik bi hocaya sordum bende sarap anlami daha yaygin dini acidan sakincali koyma dedi. Ama icimde hep bi bade ismi var 😀
Dniz47 Azra Miray Nazlı Rabia Hazal Amine Yaren Nehir Mira Rima "arapça bir isim dişi ceylan yavrusu demek 😄
Tubakrts Semencivraci bence önemli olan ne anlamı düşünerek koyduğun. Yani bir çok anlamı var ama benim için anlamı aşk olması 😊