YeniAmne Merhabalar bursada güzel bebek mobilyaları bildiğiniz yerler nereler? Ben ileridede kullanabileceği modern çalışma masası vs de almak istiyorum
Sewo YeniAmne bende araştırıyorm.bebek odası küçük dolabi falan direk genç odasi ve besik alayim diyorum
bukna YeniAmne büyüyen beşik alırsan daha sonra çalışma masadı baza yatak komidin olarak kullanabilirsin
SeherNilgnBakrc YeniAmne https://instagram.com/bbutikmobilya?utm_source=ig_profile_share&igshid=17vz1xw4t2hiz canım bu sayfadan görüp ben yerine gidip bakıp aldım ama yeri Sakarya’da belis mobilyanın fabrika satış mağazası bakabilirsin ben flora bebek odasını aldım
Ayferfeneer YeniAmne mudanya yolundan izmir yoluna dönüşte acemlerin ordaki kavşakta tam dönüşte bi mağaza var ben girip bakmadım benim esim mobilyaci herseyi ozel olcu istedigim gibi yaptırdı ama orda güzel modeller var bakabilirsiniz
YeniAmne Sewo ek olarak mini çalışma masasıda düşünüyorum ben 2 3yaşta etkinlikler için hiç olmadı artık onu yaptırtıcam
Papatyamoms SeherNilgnBakrc bende bbutikmobilyadan aldım belisin fabrika satışı dediği gibi ben defne modelini aldım uygundu ben alırken diğer yerlere göre
YeniAmne Çok teşekkür ederim hanımlar aslında stokkenin modelini çokbeğendim hemde büyüyor ama fiyatı çok çok fazla geldi hayırlısı bakalım kısmet biryerdedir
melekblgn Pierre cardin bonnie bebek odası mükemmel ötesi. Çok araştırdım en ucuz şekilde istanbul çekmeköyde bebekindirim.com diye bir mağazadan 4300 tl ye aldım. Oda standart ölçülerin üstünde, beşik çalışma masası oluyor yavru yatağı var şifonyer yerine farklı tasarımı var aynı zamanda kitaplığıda var