Mv00 Bugün 36olduk tam . Son bi haftadır aşağı doğru öyle bi baskı var ki yürüyemiyorum bile bazen gün içinde 😕 bacak arası ağrıları ,uykusuzluk 😥 deli olcam galiba sizde durumlar nasıl 😣
ilkim19 Mv00 aynı haftadayım senle bende de aşırı bi sertleşme sorunu var ve kasıklarımda ara ara sancı oluyor o kadar. Belki de senin bebiş aşagılanmaya başladı Doğuma hazırlıyor kendini ☺️
Mv00 ilkim19 zaten dönmüştü geçen hafta baskısı ondan belli de insan son haftalarda da hiç dayanamıyomuş 🤦🏼♀️
Ssshhh 37 hafta olduk karnım resmen aşağıya inmiş düz oturamıyorum bacağımın üstüne geliyor 😂😂 çatı kemiklerim ağrıyor geceleri dönerken çok rahatsız oluyorum tüm kemiklerim kırılıcakmış gibi bide vajinaya bıçak saplanır gibi ağrı oluyor vee sırt ağrısı tabiki 😬
YummyMummy 35+2 benm kasik agrilarim cok erken baslamisti zaten. Son haftalarda artik yururken bile zorlaniyorum. Hareketlerini de en basindan beri asagida hissediyordum. Bu aralar vajinama o kadar baski yapiyor ki cikcak saniyorum. Erken olcak diye korkuyordum ama burda okudugum kadariyla bu sekilde gebelik gecirip 40 haftayi dolduran da cok. Haftaya kontrolum var uzun bir aradan sonra ultrasona gircem cok merak ediyorum doktor neler dicek