Mhmmd Selam canlar doktor değerim düşmüş diye magosit yazmış var ki kullanan artk o kadar çok vitamin falan alıyoruz ki insan sormak istiyor
Minigiim-vebenn52 Mhmmd bu magnezyum 35. Haftana kadar düzenli kullan erken doğumu da önlüyor kasılmaları önlüyor saç dökülmesi bacak ağrısı vs
SrpYlmz Mhmmd magnezyum canım o bende içiyorum hatta birden ikiye çıkardı doktor vajinada ve kasıkta sızlama olduğu için büyümeden dolayı
Mhmmd Minigiim-vebenn52 ya o kadar çok ilac oldu ki bir türlü saat oturtamqdm yeni verdi zaten ama bu önerinizi dikkate alıp dikkat edeceğim teşekkürler
Minigiim-vebenn52 Mhmmd rica ederim ne ilaçları kullanıyorsun ki magnezyum + kan + demir+ multi vitamin bunlar kullanılması gerekiyor zaten
Mhmmd SrpYlmz yaa vajina ağrısına iyi geliyor mu ya ben varsa ölüyorum hele ayakta kaldığım günler bi o ağrı var
SrpYlmz Mhmmd bende bitane içerken de vajina sızısı ağrısı ve afedersin büyük abdestimi yaptiktan sonra klozetten kalkamiyordum sağ kasığıma batar oluyordu ikiye çıkardı magnezyumu iyi geldi şükür
Mhmmd SrpYlmz aspirin ikiz gebelikte 35. Haftaya kadar veriyorlarmış 16. Haftadan itibaren tiroid de benim aşırı yüksekti 7 lerdeydi şuan 4 lere indi onun icin
SrpYlmz Mhmmd AA maşallah ikiz mi bebislerin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🥰 inşallah düzelir canım tiroidlerde