Eme2 Merhabalar 26+4 üz. Bugün şehir hastanesinde randevum vardı kg söyledi 830 gr’mış. Ama boyunu ölçemiyoruz dedi. Size de böyle dendi mi?
Busestl Eme2 ben özele gidiyorum boy ölçmek çok doğru olmaz bacak boyundan tahmini bi değer verebiliriz dedi ama bebegi ölçemeyiz dedi bebek artık büyüdüğü ve artık toplu durduğu için sanırım
Azra8Engin Eme2 iki kağıda sığar mı ne kadar sigarsa onu verin deseydiniz keşke. Devlet hastanesi mi?
Myrtle Eme2 eşiniz de giriyor mu iceriye. Ekranin videosunu cekiyoruz biz. Eve gelince olcum kismini acip tek tek inceliyoruz. Bu da bi yontem olabilir ilerisi icin 🤔.
Eme2 Myrtle şehir hastanesine ikinci gidişim daha önce özele gidiyordum orada görüntü veriyordu eşim de giriyordu. Ikidir yalnız gidiyorum. Eşleri alıyorlar mı ki
Deletedmom_88 Eme2 ben de 36.haftadayım doktorum hiç boyunu söylemedi bu güne kadar. Sormuştum daha önceki haftalarda onu ultrasonda ölçemeyiz dedi bana da 🙏🏻
Myrtle Eme2 bilmiyorum ki ozele gidiyorum bende 🤔 ekrani cekmek iyi oluyor. Doktorun dediklerini de evde tekrar dinlemis oluyoruz unutmamak adina