sengulmehmet Azönce instagramda gördüm hamile ağdası yaptırıyordu kadın ama göbeğini de aldı ve göbeği kocamandı bu çok zararlı değil ben elimi üstünde tutunca bile zorlanıyordur diye düşünüp indiriyorum😅
NecdetMerveKaragoz sengulmehmet ben lazer yaptırıyorum normalde ama bebeğimi öğrendikten sonra dondurdum zararı olup olmadığını bilmiyorum 🤷♀️
sengulmehmet NecdetMerveKaragoz bende doğumdan sonra lazer düşünüyorum komple ama hamileyken görünce baya şaşırdım kocaman göbeği vardı heryerine sürdü ağdayı birden kaldırdı aha çocuk çıktı kesin dedim 🙈
NecdetMerveKaragoz sengulmehmet 😌 ya aslında Ağdanın bi zararı yokta Doğum yakın ise böyle direk göbeğe temas yanlış olabilir 🤷♀️
sengulmehmet NecdetMerveKaragoz ya göbeği biraz ufak olsa bu kadar şaşırmazdım ama resmen doğumluk göbekti o yüzden çok şaşırdım
TugbaKE sengulmehmet bnde görmüştüm onu bebeğe bir zararı olacağını düşünmüyorum ama hamilelikte göbek derisi zaten gergin oluyo bide ağda ile çekiştirmek mantıklı değil😒ağdayı övmek çekilmiş galiba☺
Sehrialya Hiçbir zararı olmaz. Doktorlar doguma yakın ters pozisyon da bebekleri döndürmek için nasıl bastırıyolar evire çevire bu onun yanında basit bir işlem kalıyor
Sehrialya Hiçbir zararı olmaz. Doktorlar doguma yakın ters pozisyon da bebekleri döndürmek için nasıl bastırıyolar evire çevire bu onun yanında basit bir işlem kalıyor
TubaKorkmaz Benim göbeğim tüylenme hiç yoktu gebe kaldıktan sonra tüylenme oluştu 9 ayda bir kısmı döküldü bana hep aldırma dökülür dediler gerçektende döküldü doğumdan sonra hepsi gidiyormuş
Sevilaylayyy Ben yaptırıyorum kızlar gebelikten önce sık almıyordum aslında ama gebelikte çirkin bi görüntü oluştu iyice sertleşmiş kalınlaşmıştı 😁 herhangi birşey de olmadı ama bende olmadı diye başkasında da olmayacağı anlamına gelmez diye düşünüyorum...
sengulmehmet Sevilaylayyy Ben kış hiç sevmiyorum ya bende de kıllanma olur kesin ama cesaret edemem almaya🙈🙈