RecebinEsrasi Merhaba kızlar🤗yeni yıl ile birlikte sonunda utangaç bebeğimin nazlı bir kız olduğunu ögrendim😍şimdi asıl mesele ismi ne olacak🤣önerilere açığım tavsiyelerinizi bekliyorum✍
SeydaBurak RecebinEsrasi Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin. Ben Ömrüm koyacağım eğer kızım olursa 😌
RecebinEsrasi SeydaBurak amin canım benim güzel ve herkeste çok olmayan bir isim Rabbim gönlünüze göre versin🤲💕
RecebinEsrasi Bebekveben hepsi çok güzel geliyo insana🤣duruya takmıştım bi ara kızım olacağını öğrenince şimdi kararsız kaldım baya herşey cazip geliyor
RecebinEsrasi zhmr ismin anlamı ne çok duydum ama bakmadım hiç🤔bide sağlıkcıyım ben elisa diyince aklıma enzim bağlantılı bağışıklık testi olduğu geliyor dikkatimi çekmedi o yüzden😂😂
Kubrakaraman Ben karaca katmayı düsünuyorum sizcee guzel bi isim mi veya onerecegin daha deisik iism varmi
RecebinEsrasi Kubrakaraman valla ben liste yaptım işte daha ne kadar farklı bişey bulabilirim diye zorluyorum😂karaca biraz ağır bi isim anlamını bilmiyorum çukurda duymuştum sadece😇benim önerebileceğim yade mihra yüsra hesna çisem vs vs🤗diye gidiyo listem😂