Gamzekeser Ozlemsncr o etlik şubesinde orda yenidoğan yoğunbakım yok diye biliyorum akayda var bu bizim için artıydı her ihtimale karşı
skulentizm Gamzekeser doğumu başladı hoca yetişemedi. Ebe de çocuğun artık kafasının göründüğünü ama kendisinin müdahale etmesinin yasak olduğunu söyledi. Çok üzülmüştü ebe o haline. Doktor gelene kadar doğurmamak için kendisini çok kastı ve maalesef bağırsakları zarar gördü. Doktor ağzında sakızla geldi. Doğumdan sonra genel cerrahiye gidip anestezi olmadan ameliyat oldu. Doğumun üstüne ameliyat acısı çekti.
Gamzekeser Kzynzn birdahaki muayenede de aynı şeyleri yaşarsak kesin değiştiricem könül hanımla da görüşmem lazım öncesinde bi çünkü Elif hocaya öneriyle gitmiştik ilk defa o gün gördüm ve paket aldık direkt zaman yaklaştı vakit yok diye düşünmüştüm yanılmışım
kubra066 Gamzekeser evet yok yoğunbakım, ayrıca hemşireleri de yoğunluktan yetemiyor pek ilgili değiller
Kucukannehnm Sincan lokman hekimde melike gulere gidiyorum çok memnunum 36 haftalik hamileyim her soruma anlayışla cevap veriyor ilgileniyor, ve Aralık’ta doğum paketi imzaladik 20 bin di ozaman
kimoldugunubilirsinsen Gamzekeser anladım canım. Para iadesi alamıyorsun bu arada. Ancak geçerli bir sebepten farklı bir hastanede doğum yapmak zorunda kalırsan alırsın
Gamzekeser skulentizm ayy en çok korktuğum şey yetişememesi. Bi mesaja tam 24 saatte cevap verdi önemli bi şey olsa da aynı şeyi mi yapar acaba diye düşünmüştüm çok kötü olmuş çok üzüldüm
nazel123 Gamzekeser İrade Musagil kesinlikle çok iyi bir doktor normal doğum yanlısı çok anlayışlı 🤌🏻 Devlette muayenelerimi olmuştum son aylarda tanımak için gittim oda bilsin beni diye daha sonra doğumu orda gerçekleştirdim
Gamzekeser nazel123 çok teşekkür ederim değiştirirsem ilk aklımda olanlardan biri. Sadece etlikte yoğun bakım olmaması bi tık tereddüt ettiriyor ama artısına eksisine göre bakıcam artık
skulentizm Gamzekeser başka doktor bakabilirsin belki değişim vardır. Arayıp öğrenebilirsin. İrade hocadan memnun kalmıştım ilgiliydi. Bir de ben çok yoğun doktorları çok tercih etmiyorum. Genelde hep geçiştirme oluyor öyle durumlarda. Sakinlik benim için önemli bir kriter.