Betusyl Arkadaşlar ben dolap almak istiyorum komple oda tercih etmiyorum ilerde büyünce alicam yatağını odasına. Antalya’da oturuyorum . Bildiğiniz mağaza var mı uçuk fiyatlar istemeyen ? Veya internette alıp kalitesinden memnun kaldığınız ?
zeynep_c Betusyl ben de oda yapmadım sadece dolap aldım trendyoldan aldım aşırı güzel çok da kaliteli. fiyatı 3000 tl
cgnduru cgnduru mdf değil ama yorumları baya iyi eger kaliteli bir sey arıyorsan mdf olarak guneystore mobilya var onun dolapları hem güzel hem kaliteli kullanışlı.. başka mdf dolaplar var trendyolda gördüğüm uygun fiyatli..
zeynep_c zeynep_c linkini bırakıyorum https://ty.gl/geu63dyib8 1 hafta içerisinde geldi kurulumunu kendin yapıyorsun her şeyini kutuda gönderiyorlar tavsiye ederim.
Birikii En mantıklısı kendi ölçünüze ve içini de kendi isteğinize göre yaptırmak çok daha kullanışlı ve uzun ömürlü oluyor ben hep öyle yapıyorum mağzada hazır olanlar kullanışsınız oluyor
Betusyl Birikii marangozlara da artık güvenilmiyor annemgil TV ünitesi bir marangoza yaptırmıştı 1 sene adamın peşinden koştular ki model istedikleri gibi olmadı bile . Ama başka marangoz var mı çevremde bir sorup fiyat alayım.