Btlshnnn etonur 6 gündür kullanıyorum leke gelmedi ama beyaz akıntı geliyor ilaçtan dolayı kaç haftalık gebesin
_Minik_ etonur progestandan değil, gebeliyin başlarında lekelenme ola biliyor, tüp bebekde olma ihtimali daha fazla. Progestan fitil tam aksine tutunmasına yardımcı oluyor, yat dinlen, yorma kendini
etonur Btlshnnn canım ben tüp bebekle hamile kaldım ilk başlarda yoktu daha pazartesi öğrendim kaç haftalık vs bilmiyorum hastanede sordum ama fitilin içerde kalan kısımları koyulasip kahverengi gelebiliyor dediler ama içim icimide yemiyor değil
Btlshnnn etonur anladım yerleşme lekesi de ola biliyor bazen ama doktoruna söyle mutlaka lekeyi güzel düşün iyi düşün Allah sağlıklı hayırlı nasip etsin hepimize
etonur Dlar _Minik_ sordum kızlar progestan içerde uzun süre kaldığında kahverengi şekilde gelebiliyor Muş kırmızı olmadığı sürece korkma dediler 🤲
Dlar etonur çok sevindim canm çok şükür valla ne yalan söyleyim sanki ben yaşamışım gibi hafifledim 😅🙏
_Minik_ etonur progestan kaldığı için o renk gelmez canım, sen yine de rahatlayıp rahat takılma derim, yat dinlen