Maybeybi Şehir hastanesinde asistan doktor nst sonuçlarını beğenmedi yatış vermek istedi. Yüksek çıkan aç karnına yapılan nst çünkü öncesinde kan vermiştim. Sonra yemek yedim hemen 2.sini çektirdim. Bebek stresli falan dedi anlayan varsa bakabilir mi
Fbusrak Maybeybi bebeğinizin kalp atışları düşüyor Bebeğin anne karnında kalp atışlarının bozulmasına fetal distres deniyor Takip amaçlı yatırmak istemiştir Ne durumdasınız
Maybeybi Limon06 🥺 kaç haftalıktınız bir de sancı mı çıkıyordu sizde bende ne çıktığını anlamadım stres diyor
Limon06 Maybeybi 37+6 haftalık tık sancı hafif vardı ama bahsettiği bebek bı uyuyor bı ani hareket edıyor gıbı bi dengesizlik vardı
Limon06 Maybeybi bişeyler yiyip gitmiştim bıdaha ye dedıler kocaman çikolata meyve suyu bi sürü şey yedım yine de hareketsizlik le kalp atışı uyumlu cıkmadı gıbı bir durumdu galiba onemli bir durum bebege bir sey olabılır eve gönderemem dedi
Maybeybi Fbusrak 1 gün arayla 2 tane ciğer geliştirici yaptılar. Nst güzel çıkınca bende çıkmak isteyince çıkardılar. 2 güne bir acile nst baktırmaya gel dediler