Elif_49 @Cilginanne2bebeli68 doktorum tahmin de bulundu bugün hayırlısıyla Öğrenirsem yazacağım normal de hep kapalı bebişim
Elif_49 @Nurkrkc17 Kiz gibi dedi bana bacak arasından bilmiyorum artık test sonucum için gideceğim inşallah ultrasona verirse gösterirse bakalım en azından kız erkek netlessin istiyorum ben de 😊 alışveriş yapiyim
Nurkrkc17 Elif_49 bana ne söylesem yalan olur dedi detaylıda öğrenirsin olmadı bebek süpriz yapacak size dedi insan heyecanlanıyor daha bi çorap almadım
Elif_49 @Elif_49 emin değildi , bide iki bacağı çok az açıktı doktor tahmin yaptı sizce doğruluk payı var mı yani oluyor mu tam görmeden
Elif_49 @Haticeakgul hastanedeyim şuan etiketliycem sizi Allah’ın izniyle doğru çıkarsa 💓 Bacak arasını gördünüz mü sağ tarafta ki belli oluyo mu acaba
Elif_49 @sedef_kayakrts doktor çok utangaç dedi ne yaptıysa açmadı 😟 tatlı da browni falan da yedim ama bı sonra ki kontrole gel dedi
Deletedmom_87 Elif_49 Tüm HappyMom Ailesi olarak senin bebişinin cinsiyetini dört gözle bekliyoruz ne kadar inatciymis ya birde utangaç😃 yerim onu ben🥰