Aleynaseckin 18. Haftamdayım sezeryan mı normal mı belli olmaz ama sezeryandan değilde sonda takılıp çıkmasından daha çok korkuyorum 🙄 normal doğumdada plesanta için bazen elle müdahele ediyorlarmış normaldende onla dikiş yüzünden korkuyorum 🙄
1850 Aleynaseckin ay 35teyım bende de lavman ve sonda korkusu var nedense dogumdan cok bu ıkısı korkutuyo benı😁
Zynur16 Aleynaseckin sonda takarken biraz acıyo canım ya bende korkuyorum ben kist Ameliyatı oldum 1.5 sene oldu olalı bana sonda taktılardı azcık canım yandı ama inşallah normal Doğum olur 🙏 bende şuan 36 haftalık hamileyim ocağın sonuna doğru gelcek bakalım bekliyorum işte
Drkmls Aleynaseckin 1850 ben sezeryan olalı 10 gğn oldu. Lavman falan yapılmadı. Geceden yemek yemiyosun zaten. Sondada uyuştuktan sonra takılıyor. Duymuyosun hiç. Tam uyuşukluk açılmadanda çıkarılıyor korkcak bişey yok yanii kızlar rahat olun.
Arzymn Aleynaseckin sezeryan olacaksanız doktorunuzdan rica edin, ameliyathanede taksınlar, anestesi verilince hissetmiyorsunuz, spinal olunca zaten uyuşukluk bikaç saat geçmiyor dolayısıyla çıkarırken de hissetmiyorsunuz
Zynur16 Aleynaseckin lavman affedersin arkadan sıkıyolar sonra tuvaletin geliyo yani tutamıyosun bütün içindekileri çıkartıyor öyle yani bende yaşadım yani
Krasivyy Aleynaseckin makatından bi jel sıkıyorlar canm bütün bağırsaklarını 20 dk içinde boşaltmış oluyosun
Demetdemircioglu Lavmani bana ebe yapti ben beceremem sanmistim onda hic aci sizi olmadi😆sondayi da takarlarken nefesimi tuttum onuda oyle atlattim cok sikmayin kendinizi😀
DilekayiroluAy Lavmanı bilmem ama sonda da bişey yok kızlar çişin gelmiş gibi oluyorsun o kadar. Hafiften Bi sızı ama utanma duygusu oluyor o başka tabi😏
Bahar54 Aleynaseckin normal dogum yaptim. Hem lavman yapildi hem de sonda takildi. Ama abartilacak bi acisi yok. Ozellikle lavmandan hic korkmayin cok rahatlatiyor