cerennncee Kızlar merhaba bende yükleme testinde gebelik şekeri çıktı ama ara ara ölçüyodum değerlerim normaldi hep. Şimdi 32.haftadayım 1.saat şekerim 175 çıktı dün de böyleydi bu kadar yükselmesi bebeğe bi zarar verir mi acaba endişe ediyorum
Sibelimm03 cerennncee sana insulin baslatirlar canim, bir kere den birsey olmaz. Bende sabah aksam insulin kullaniyorum
CerenEkin cerennncee adaşım merhaba. Benim de bazen tokluk 150 ve üstü çıkıyor doktorum 10 ünite insülin verdi şimdi yanımdan geldim aslında bunlar çok yüksek değerler değil dedi ama biz açlık 95 tokluk 140 olsun istiyoruz max dedi. Benim açlığım max 120 tokluk ise 170 civarı oluyor. Bebişe zarar vermez stres yapma dedi. Sadece suyum birazcık fazla. Hareketli kal dedi bir de. Mutlaka hareket etmeliyiz her şey iyi olur inşallah 🥰
cLearQueen cerennncee bazıları felaket senaryoları ciziyor bazi doktorlar ise baya rahat. Benim doktorum bu degeri gorse cok panik yapar mesela. Bikac kere 140ın ustunde cikti diye insulin baslattilar bana. Aclıklar 100 ustune cikmiyordu. 96 cikti diye insulin dozunu arttirdi.