Burcuuu17 Arkadaşlar sezeryan kaçıncı haftada oldunuz ? Ben şuan 37. Haftadayim doktor 11 gün sonra gün verecek yani 38+4 de daha gün verecek aklıma takıldı geç değil mi gün vermek için
Deletedmom_88 Burcuuu17 bana da 15inde gün verecek doktorum 37+6 olacağım o zaman bakalım… gün verirken en erken kaç gün sonrasına veriyorlar merak ediyorum ama. Evet yarın yapıyoruz denmez herhalde 🥲
ipeklinaismom Burcuuu17 37 de verdi anca 38+5 bayramdan hemen sonra alicak tabi erken gelmeye kalkmassa bebis
Burcuuu17 Nazlimom muhtemelen ben 10 gün sonra kontrole gittiğimde 2 3 güne gün verecek sancı vs gelmezse diye düşünüyorum
Burcuuu17 Kdrozdmr3455 banada hep öyle dedi şaşırdım neden geç değil mi dedim hayır dedi bakalım bekleyip göreceğiz ☺️
Burcuuu17 Deletedmom_88 valla bence benim öyle olacak çünkü 15nde 38+4 olacağım salı çarşamba alalım diyecek gibi geliyor ☺️
Deletedmom_88 Burcuuu17 ay olabilir 🥺 hazır olamam ben ya şöyle bir hafta önceden falan belli olsaydı 😄
Burcuuu17 Deletedmom_88 demi psikolojik olarak hazırladık kendimizi inşallah sağlıkla kucagimiza alırız