blovec Rabiaskaya büyüyor bebişlerimiz 🥰 iyi gidiyor sadece sürekli uyumak istiyorum 😅 senin nasıl geçiyor
Tubacannn kitten11 öyle vallahi doğumumuz ne zamana denk gelir acaba doktorum 15 inden sonra gün say dedi ama
Ecekaplan Ebrarabla_06 80 gün kaldı yazıyor ama uygulama normal doğuma göre hesaplandığı için herhalde sezeryan olucam bı 65 günüm falan anca var sanırım
Ebrarabla_06 Ecekaplan evet canım benim sezeryanla daha erken oluyor 😍Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim🥰🤲
Ebrarabla_06 Momcrn evet canım sezeryan daha çabuk oluyor doğum az kalmiş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🥰
225834zey Ebrarabla_06 İnşallah teşekkür ederimm hepimiz aynı şekilde sağlıcakla alalım bebeklerımızı kucağımıza 🥹🥰❤️
Ebrarabla_06 Slnspt az kalmiş 99 postu açmaya ☺ Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🥰
Ebrarabla_06 ilaxidexi kız inşallah o günler bizde de olur 🥰sağlıkla kucağına al inşallah canım benim🥰🤲
Ebrarabla_06 Bendiyebiri_ çok mutlu oldum🥳 çok sevindim🥳🥳🥳 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🥰 teyyyy teyyyy teyyyy🥳🥳 teyyyy🥳 teyyyy🥳