Kubra001111 Kızlar bugün adet günüm henüz olmadım beklemedeyim ama test yapıyorum negatif acaba pozitif döner mi çatlatma iğnesi yaptrdm 22 Mart’ta iki yumurtam gelişmişti niye böyle oldu anlamadim6
Asli_0025 Kubra001111 bende aynı gün vuruldum bugün 15. Günüydü ama benim kanamam olmaya başladı az az kan verdim negatif inşallh senin olur hayırlısı ile
Kahverengi Kubra001111 benim adet günü erken gebelik teslerim negatif kan testlerim pozitif çıktı 35+2 haftalık olduk önemli olan kan testlerde yanılma payı var çünkü
Canselliaa Ben pozitifi adetimden 17 gün sonra gördüm canımm 12. Güne kadar negatif çıktı 15 gün hafif belirdi çizgi
Kubra001111 Canselliaa yaa umarım umarım bende pozitifi görürüm adet olmam beklemedeyim adet olmak istemiyorum yoruldum :(((
Canselliaa Kubra001111 kusura bakma görmedim canım kanda da çıktı ama çok düşük çıkmıştı dış gebelikten şüphelendi doktor ama çok şükür öyle olmadı
BuketKrnn Kuzum benim adet gecikmemin bugün 20. Günü. Dün sabah ilk idrarla yaptığım testte hayalet çizgi çıktı. 2 gün daha bekleyeceğim tekrar yapacağım testi. Ama düne kadar hiçbir şey çıkmamıştı testte.
Kubra001111 Asli_0025 benimki de negatif canım kahverengi leke gelmeye başladı adetim tam sökülünce doktor gidicem rahim filmi için goruscem
Asli_0025 Kubra001111 aynı benimde kahverengi gibi tam anlamıyla sökülmedi hakkımıza hayırlısı neyse o olsun
momsss-1207 Kahverengi hangi değerle öğrendin bende dün 7.71 ile öğrendim adetime daha 3 gün var yerleşme kanamam var ama kahverengi inşallah tutunur
Brn6321 Kahverengi bende adet günü 17 ile ogrendım kımyasal gebelıkten şüpheleniyorum senın degerın yukseldımı canım