Sonunda doğurdum ve bende geldimmmm güzel kızım pamuk şekerimin en özel anına sizleride şahit kılmaya…🙏🏻🌸
Ben ve doktorum normal doğumdan yanaydık eğer sancıya dayanamazsam epidural alacaktım prenses doğum diyolar o şekilde açılmam devam edecekti fakat ağrı sancı çekmeden doğuracaktım. Fakat gerek kalmadı çok hızlı birşekilde doğduk.. 🌸
Son günlerde yapabilecekmiyim korkusu vardı yalan değil kan verirken kötü olan hastane fobisi olan ben doğurduysam herkes yapar eminim kendinize güvenin🙏🏻
Gelelim o güne biz 40 haftayı doldurunca doktorum tansiyon yüzünden fazla bekletmek istemiyorum seni 2gün daha bekleyelim dedi ve 40+2 de doğmazsam suni isteyip yatış yapmamı söyledi..
Ogece duşa girdim ve leğende sıcak suya oturdum her şey hazırdı saat 06.00da yatış yapacaktık ve hafif stresten sancılarım başlamıştı hastaneye gittk yatış odaya geç yerleş derken saat 8de açılmama baktılar henüz yoktu suni takıldı yarım saat sonra sancı başlayacağını söyledi hemşire fakat hiç beklemediğim bi anda daha 10dk geçmeden suyum geldi doğum başlamıştı 3cm açılmayla başladık pilates topu yürüyüş derken 5oldu çok güzel ve hızlı ilerliyordu doktorumun talimatıyla suniyi çıkardılar ben sıcak suya girip belime su tutuyordum pilateste sancıyı karşılıyordum öyle öyle nefes al ver derken 2saat geçirdik sancı biraz fazla sık geliyordu 3dk da bir ile başladı dakikada bire düştü ve 7cm gelince açıklık belime bir ağrı saplandı beni sık sık kontrol ediyorlardı çünkü hızlı açılıyorduk 8 olduktan sonra nst bağlamak istediler ben uzanamadım ayakta durmak sancıyı karşılamak daha kolaydı o yüzden doğumhaneye aldılar ve orda çatalda nst takılı devam ettik biraz kafası yukardaydı ıkınmayı öğrettiler ve ben duramadım yine kalktım ayağa otur kalk otur kalk şekilde ıkınmaya başladım çatala çıkarıp kontrol edip kafasına sık sık bakıyolardı 15dk falan sonra artık doğum başladı doktorumu çağırdılar kendisi beni aşırı motive edip rahatlattı ve yardımıyla tam 3saatin sonunda 11de bebeğimi kucağıma aldım o doğum anı inanılmaz bir olay kafası çıktıktan sonraki kayması ve rahatlama o his anlatılmaz yanağıma koyduklarındaki o sıcaklık ve huzurla ağlamamak şükretmemek elde değil rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun düşük sonrası bizi bekletmedi meleğim şuan yanımda uyuyor kokusu gülüşü dünyadaki cennetim benim..🌸💖💞