Tuba6300 Kızlar çok acil bakın lütfen 39+3 gebeyim çok sancım var hastaneye gittim hiç bişey yapmadılar ama sancılarım çok var hafifletmek için ne yapmam gerek🥹
CokCahilsinKeskeOlsen Tuba6300 Nstye bağladılar mi sancı gozukuyor mu ılık bir duş alın mutlaka o rahatlatır. Devamı halinde başka hastaneye gidin doğum başlamış olabilir devamlı sanciysa
nurcan355 Tuba6300 benimde sancim var ama aciklik yok nst dede cikmiyor maksimum 32 oldu son haftalarda normal sancilarinin olmasi dediler gonderdiler agrilarimi unutmak icin surekli uyuyorum uyumaya calisiyorum bende
SmyyeIremgul Tuba6300 belden assayi sicak suyla yika yani dayana bileceginiz bi isi ayarlayin iyi gelir
Caglaen Tuba6300 yalancı sancı olmadıgına eminseniz istirahatle geçmiyorsa tekrardan hastaneye gidin,yalancı sancı ise sıcak duş iyi gelir
Tuba6300 CokCahilsinKeskeOlsen bağladılar sancım için bişey demediler sancım 3 dakka da bir oluyo artık
CokCahilsinKeskeOlsen Tuba6300 Düzenli bir sanciniz varsa tekrar gidin bu şekilde düzenli üzerine dakikası azalan sancı aralığı varsa doğum başlamış olabilir. Gittiğiniz hastane bakmiyorsa başka hastaneye gidin mutlaka