Susu13 Kızlar çok sancım oluyor tuvalete bile korka korka gidiyorum ama kum falan göremedim doktorum kum döküyorsun yat dinlen ve bol bol su tüket demişti , belirtiler onu gösteriyor öyleyse bile bu ne kadar sürüyor ne zaman biter daha önce yaşayan var mı aranızda???
myangelson Susu13 ay çok kötü 2 kere kum döktüm hamile değildim ama acillerde iğneler falan zor duruyordum kesmiyordu bile 🥺 hamile olmasaydiniz bitkisel bir ilaç var o çok iyi geliyor ben onu 1 gün kullanınca kendime geldim hemen ikisinde de çok iyi gelmişti. Umarım geçer bir an önce 😔
Ygmr01 Susu13 ben gebelikten öncede yaşıyordum bu durumu. İdrar testi verdim yine çıktı. Ama geçici bir durum değilmiş sanırım çünkü benim hep tekrarlıyor. Yani en azından benim değil diyebilirim. Hatta kanamamda oluyor bunun yüzünden. Artık korkmuyorum çünkü sebebini biliyorum kum döktüğüm için. Bence siz de endişelenmeyin stres yapmayın. Bol bol su için dinlenin kendinizi yormamaya çalışın
Bukettt23 Susu13 bol su günde en az 3 litre içmeniz lazım iç çamaşırı sık değişin ki enfeksiyona dönmesin
erenilhan Susu13 benim de oldu 4-5 gün önce şu tek kullanımlık şase iyi geldi 2-3 gün sürdü sonra tekrar tahlil verdim temizlenmiş. Baya ağrı yaptı çok korkuttu ama şükür geçti. Ben suyu da çok içiyordum nasıl oldu anlamadım
Emine-baby Merhaba bende aynı sorunu yaşadım , bol su için benim 15 gün sürmüştü , doktorum ilaç vermemişti. Arada hafif yürüyüşler yapabilirsiniz. gercekten cok agrılı bi sürecti benimki de
Susu13 Brcnrcvs111 göbeğimin alt tarafı çok ağrıyor kaşığa doğru ayrıca alt bölgem de çok ağrıyor tuvalete çıktığımda kesik kesik yapıyorum ağrıdan çok ağrıyor, belli bi süre oturamıyorum uzanmam gerekiyor o da çok fayda etmiyor tabii inşallah su içmek işe yarar babada ilaç vermedi
Emine-baby İdrar yaparken yanma , mide bulantısı , kasıklarda ve böbrek tarafımda agrı vardı,doktora söyledim idrar tahlili istedi onda cıktı
Brcnrcvs111 Susu13 çok geçmiş olsun benimde aynı durumda tek kullanımlık ilaç verdi ama pek faydası yok bakalım ne olucak
Susu13 myangelson tam azalıyor bitti sanırım diyorum tekrar başlıyor umarım uzun sürmez bu böyle tuvalete çıkmaya korkuyorum ya
SmyEsciv myangelson hamilelikte kullanılmaz mı söyleseniz doktora sorsak kullanabilirliği Çok ağrım var benimde 2. Kutu antibiyotiğe geçtim bana mısın demiyor uzun süredir çekiyorum
Susu13 erenilhan bana neden şase falan vermedi ya bu doktor gerçi idrarında küçük bir kan hücresi görüyorum demişti kum olabilir demişti sonrasında benim ağrılarım arttı kum diye de gitmedim gerçi inşallah atlatırız bunuda
erenilhan Susu13 benim de eritrosit görüldü çok fazla hem de. O kum kristalleri tırtıklayarak tahriş ediyormuş ondan oluyormuş. Aslında kadın doğumcu vermedi bol su iç dedi, acildeki doktor verdi onlar alışık biliyosun yani bi mantıkla yazmıyolar direk yazıyolar 😂
myangelson SmyEsciv sanmıyorum hamilelikte bitkisel şeyler önerilmiyor ama kendi doktorunuza bir sorun isterseniz ben hamile değilim doktora soramam 😊