Aryam2019 Çok şükür herşeyimiz tamam sayılır ufak tefek eksikler var onlarıda aldırdım mı tamamız biz sizler ne alemdesiniz ??
Busrababuz Aryam2019 biz daha çok kuğuyuz size gore 🥕 daha 😊 20 haftalığız sadece besigiyle arabasını aldık küçük küçük heves ettikçe kıyafet
Tuuce Aryam2019 herşeyimizi aldık sayılır bi kaç küçük eksikler kaldı ve yıkayıp ütüleme işlemi duruyor bir hafta içinde bunları da halletmeyi düşünüyorum 🤗
Gorkem Bizde 35+4deyiz.. herşeyimiz hem anne hem bebek olarak tam çok şükür. Önümüzdeki hafta hastane çantamı hazirlicam ne olur ne olmaz . Allah saglijla kucağimiza almayı nasip etsin..
Hayal-umut Gorkem bizde 35+4uz herseyinı hazır çok şükür hastane çantasını da hazırladık bebisi bekliyoruz sabırla sadece 😊😊😊
saka36 Ahh bizde 35+5 olduk. Erken doğum riskim vardı o yüzden kıyafetleri,dolabı hastane çantası herşeyi hazır kızımızın😊 hastane çantamız kapının yanında duruyor. Bende gidip gelip kızımın eşyalarını seviyorum oyuncaklarıyla oynuyorum😍
Gorkem Busrababuz zaten yawas yawas listenizi yapıp almaya başlayın bence.. sonra hem maddi olarak sıkışmayın hem de o mu eksik bu mu eksik telaşına düşmeyin.. ben 22. Haftamda başlamıştım ve ona rağmen 36 haftalık olmamıza rağmen eksiklerini yeni tamamladım cunki inanın hiç bitmiyor:))
Busrababuz Gorkem büyük olanlari aradan çıkardım ama cinsiyeti belli olmadigi için yapamıyorum bilerek bekletiyorum
Gorkem Busrababuz bu arada kendi eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz pijama ,gecelik takım,emzirme sütyeni ve atleti ,göğüs kalkanı, eğer kullanacaksanız göğüs pompası.. gibi şeyler
Tuuce Bizde 35. Haftadayız ve geceleri uyumak yok 🙄 çatımda çok agrı oluyor dönerken ve ara ara adet r sancıları gibi sancı gelip gidiyor . Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🙏🏻
Alyaveannesi Aryam2019 bizde 33+4 teyiz ananas buyuklugundeyiz ve herseyimiz hazir bakalimm bi bebegimiz eksik oda zamanini bekliyoruz 🥰🥰
Busrababuz Gorkem benim mağaza da ark var ve indirimli alicam yazın doğum yapacağım için yeni modelleri bekliyorum çoktan ayarladım herşeyi 🤣🤣
Momofthemert Bizde balkabağı 🥰🎃 sabah doğumum var sezeryan olucam 39+0 2. Hamilelik 2. Bebeğim geliyor diğeri de 17 aylık çok heycanlıyım zaten uyumakta güçlük çekiyordum şuan hiç uykum yok bi an önce sabah olsa 😊🙈
Aryam2019 Momofthemert oooo hadi bakalım senin bitmiş ya darısı bana sabah kucağında bebiş rabbim analı babalı büyütsün
ArslanlardanEsra Aryam2019 33 haftalığız ve bir kaç hafta öncesine göre çok ağırlaştım sizde öyle oldunuzmu? Bir yemek yapayım bel ağrısındAn kıvranıyorum😏 ufak tefek eksikler dışında herşeyiniz tamam ama henüz hastane çantası hazır değil siz hazırladınız mı
Aryam2019 ArslanlardanEsra çok normal ağırşalman ben herşeyini hazırladım sende hazırla ne olur ne olmaz en azından bebişin ki hazır olsun