Srnbnymn 77Bebek35 hiç korkulacak bir şey yok onda da. İğneyi yaptıktan sonra taktılar sondayı. Ben sonda olduğunu bildiğim için taktıklarını anladım. Hiçbir şey hissetmedim. Uyuşukluk geçmeye başladıktan sonra da çıkarmaya geldiler. Çekip çıkardılar. Korkulacak hiçbir şey yoktu 🌸
Srnbnymn 77Bebek35 çok şükür daha iyiyim. Toparlandım. Sende durumlar nasıl ? Az kaldı senin de. Heyecan var mı 🥰
77Bebek35 Srnbnymn olmazmı :) 17 mayısta benımde bakalım neler yasıcam hıc bır fıkrım yok korku endişe hepsi bi arada
Srnbnymn 77Bebek35 ben acaba zaman geçecek mi diye düşünüyordum. 14. güne girdik bugün. Çok hızlı ilerliyor her şey. Umarım gönlüne göre olur her şey. Sağlıklı bir doğum diliyorum 🌸
77Bebek35 Srnbnymn teşekkürler dogumdan sonra karnına bastırma olayı kum torbası koyma durumu falan oldumu bu arada
Srnbnymn 77Bebek35 hayır ikisi de yapılmadı. Canımızı acıtıp korkutacak hiçbir şey yaşamadım. Anestezi etkisi geçtikçe dikiş yerleri ağrımaya başlıyor. Sık sık ağrı kesici yapılıyor zaten. Bebiş hepsinin zorluğuna katlanma gücü veriyor 🌸
77Bebek35 Srnbnymn dogumdan bırgun once aneztezi doktoru ıle gorusme olucak dedı doktor yarın gıdıcem ne işlemler yapılıyor yatacağın odayı vs.. secebılıyomusun yoksa yatıs yapılcak sabah rastgele bı odamı verıyolar
Srnbnymn 77Bebek35 biz bir hafta önce görüşmüştük anesteziyle. Kan testi vermiştik. Sezaryeni epidural mi genel mi istediğimizi sordu. Odaları da istediğiniz zaman gezebiliyorsunuz. Biz organizasyon ayarladığımız için akşamdan verilen odayı süslemişlerdi. Taşıma problemi olmasa odanızı değiştirebiliriz demişlerdi biz istemedik. Yani oda konusunda da yardımcı olurlar diye düşünüyorum. Heyecan var mı ne durumdasın 🌸
77Bebek35 Srnbnymn heyecan zirvede korku endişe hepsı zirvede :) spinal yokmu tercıh olarak sadece genelle epiduralmi var.. Bide randevu vs almak gerekmıyor dımı anestezi ile görüşmek ıcın doktor bana carsamba gel anestezi ıle gorus dedı o kadar
77Bebek35 Srnbnymn oda susleme ıcın organizazyonu hastane kendımı yaptı sen kendın dısarıdanmı tuttun ?
Srnbnymn 77Bebek35 bana öyle sordular. Spinali tam olarak bilmiyorum Anesteziden de randevu alman gerekiyor. Doktorun sekreteri bize ayarlamıştı. Yine de bi sor öğren mutlaka. Onlar da ameliyat ve görüşmeler vs yoğun oluyorlar. Beklemiştik çünkü
Srnbnymn 77Bebek35 ben dışardan tuttum. Normalde hastaneye dışarsan organizasyon yasakmış. Kendi anlaşmalı firmalarını tutmak zorundaymışsın. Ben bilmeden tutmuştum ve kapora ödemiştim. Bilgi vermedikleri için de suçlu kendileriydi doğal olarak. Mecburen kabul ettiler dışarsan
77Bebek35 Srnbnymn sımdı aradım aldım randevu sana sordugum ıyı oldu ya fotoğrafçı falan tuttum ınsallah gunes deniz goren ferah bı oda denk gelir
Srnbnymn 77Bebek35 fotoğrafçıyı da dışardan kabul etmiyorlar. Yine de bi sorsaydın. Ben rica ettim doktorun telefonundan çektiler. Genelde deniz manzaralı oda veriyorlar. Müsaitlik olması da önemli
Ervaninannesi61 77Bebek35 ayyy dogurdunuz mu? Cok sevindim hayirli ugurlu olsun 😍 Nasildi peki sureç, dr hanım, hastane,vs? Musait ve iyi oldugunuz zamanda tabiiki cevabinizi beklerim ☺️
77Bebek35 Srnbnymn bnm ılk dogumum normal olmustu ıkıncıyı kendım sezeryan istemıstım ama olmadı carsamba anestezi ıle gorusucektım sabah hastaneye gıdıcektım yanı gece sancım cekmek bılmedı en son 4 5 gbı eşime soyledım bi gttk 7 8 cm acıklık dedıler doktorumda sezeryan yapmayalım yazık bak cok guzel ılerlemıssın dedı ve yıne gaza geldım korkumu yendım tamam dedım ve prensesım sabah 10 gibi kucagımda odadaydk