damlafb 2 gün önce hafif bi pembemsi leke gitti sabah bidaha da bişey olmadı şuan anda ne ağrı var ne sızı sadece vajinama baskı yapıyor 37+6 sancının gelmesini mi beklicem doktora gittim adet kanaması gibi geldiğinde acile gelirsin dedi 🥹
Brkyncbe23 38+5 dün geceden beri alt bölgem sızliyor suyum gelmedi kanamamda yok ama adet sancisi gibi sizlama var ikinci gebeligim 1incide sancım hemen gelmisti bunda anlamadim suan sancimi var yoksa yalancı
dogurangaplumba fermaneva01 şunları gördükçe korkuyorum ya 31+0 haftalığız ve sabahları tuvalete koşuyorum 🤦🏼♀️
fermaneva01 dogurangaplumba daha var son haftalarda ishal olunursa doğum habercisi bacım korkma yediklerinden olmuştur büyük ihtimalle
fermaneva01 dogurangaplumba ilk hamileliğimi hatırlamıyorum ama ikinciyi hatırlıyorum 40 gün olmadı doğum yapalı 😂
dogurangaplumba fermaneva01 ben ilk hamililiğimi doğumumu herşeyi hatırlıyorum ama cocuğa ne aldım kaç adet aldım bende onu hatirlamiyorum annemde bana kızdı bugün kaç tane alcam ne alcam ne eksik sence dediğimde sen hatirla bakalım bizim doğumları alışverişi hatırlayabilcen mi dedi 9 yıl oluyor ben doğum yapalı unuttum yani haliyle
Melson20 orkide123p3t Cok yorgun ve bitkin hissediyordum kendimi, midem bulaniyordu. Ve son 2 gun akintim fazlalasmisti. 39+4de suyum geldi iliski sonrasi 😅 39+5de 24 saat sancidan sonra dogurdum
Melson20 Rabia6606 Kizim var sadece belden sancim oldu 😅 herkeste farkli Ve belden sanci felaket bir olay of