nurcan05 orkide123p3t Amin inşallah o kadar bekleyip suni sanciyla doğurmak yada sezeryan olmak istemiyorum umarım kendisi gelir 🤲🙏
Rabia6606 orkide123p3t kız kasktan erkek belden girer diyorlar Üçüncü gebeliğim bir oğlum bir kızım var tamda öyle oldu
Melson20 Rabia6606 Kizim var sadece belden sancim oldu 😅 herkeste farkli Ve belden sanci felaket bir olay of
ylmazgknrr orkide123p3t benim de ilk gebeliğim de 37 haftalıkken ishal olmuştum hatta sulardan dolayıdır diye düşünüyordum 38+4ken öğlen nisanım geldi aynı gece 38+5te 2 cm sabah 6:30 ta açıklıkla hastaneye gittik, 2-3 saat sonra oğlumu kucağıma aldım 🤲🏼 şimdi ikinci gebeliğim 37+5 olduk bakalım nasıl olacak 🤲🏼
Damlay536 orkide123p3t ben bir hafta ishal oldum sonra doktor kontrolünde düzenli 5 dakkada bir sancılar çıktı ben hissetmiyordum birkaç saat sonra hissetmeye başladım kordon dolandığı ve baş çevresi büyük olduğu için sezeryan oldum nişan su gelmemişti bende direk 5 dakkada bir sancılar geldi
tuzlulimoon orkide123p3t yatışımı yaptılar bebeğin kalp atışları da iyi değilmiş sizinde geçmediyse aksatmayın gidin 😔
orkide123p3t tuzlulimoon iyi olacak Allahın izniyle üzülme güzelim benim benim düzeldi gibi bakalım çok uykum gelmeye başladı yanlız
ZelihaTkcnn orkide123p3t bende 37/5 haftamdayıö bugün doktor doğumun başlıcak dedi pazartesi sabahtan gel dedi duruma göre doğum olabilirmiş artık şuanlık akıntı var nişan veya suyum yok ağırımda yok
Deletedmom_116 orkide123p3t Kasılma bebeğin bir tarafa toplanıp anneye rahat vermemesi Çatı acısı Bı zamandan sonra aşırı olanı duzenli giren sancı Veyahut belirli sürelerde toplanan bebek (kasılma deniliyor )
orkide123p3t Deletedmom_116 çatı acısı yok şuan için diğerleri oluyor artık bakalım göreceğiz yarın doktorumuz neler diyecek 🥰
FK33 Benm de bugun nişanım geldı ve hala gelmeye devam edıyor. 38+1 im. Ara ara suyum da sızıyor. Kasılma ve sancılarım da duzensz bı sekılde ama guzel hıssettrıyor artık. Adetın baslangıcı gıbı
FK33 orkide123p3t amın ıns bekleyen herkesın su gıbı kolay hızlı olsun. Elı hafıf merhametlı ıı nıyetlı ebeler hemsıreler cıksın karsımıza
Kelebeekkkk orkide123p3t canım benim ilk doğumda sabah kalktım suyum sızmış yatağa hafif sancı başladı sonra. Sancılar düzenli gelmeye başladı her 30 dk bir sonra yavaş yavaş düştü derken gecesine hastaneye yatış yapıldı
fundamuammer Bebeği doğum kanalına nasıl yönlendirebiliriz peki, sancı var 5 dkkada bir geliyor ama bebeğin başı az yukarda.kaldigi için açılma yok.kanala girmemiş doktor öyle söyledi geri gonderdi