Vandb Edugumoglu Edugumoglu tam bicak saplanmmasi gibi degil sizi agri seklinde cok kasarsinda sizlar ya onun gibi yatis pozisyonlarindan olabilir belki
Cantanem44 mervekaya0658 tok karnına mı aç karnına mı yaptırdınız şeker yüklemesi testini benim bildiğim sabah aç karnına olur ama doktor farketmez deyince kafam karıştı
mervekaya0658 Cantanem44 aç karın daha net oluyor az bişey atıştırıp çıkabilirsin hastaneye ama içmeden hemen önce yenen bi iki saat önce atıştır sesi doktor babada
Edugumoglu nurseliyildiz066 çok hareketli ve yorucu bir gün sonrası onlarda yoruluyor sanırım azalıyor o zaman
Mucizelimm Kerem2014 yarın doktora gidicem ya sorucam bunu kaç gündür böyle zAten karnıma tekme atmıyor vajinamda pıt pıt bişey oynuyor
Myhoney Edugumoglu ay yapmadığım şey kalmadı benim konusmalar,şarkı sölemeler ,dinletmeler neler neler
Maviyesil121212 Lucky aynen öyleydi özellikle yürürken zorlanıyordum korktum Ama çok normal dedi doktorum
Maviyesil121212 Ozgenur445 benim de enfeksiyon var kesin bütün gün yandı sürekli tuvalete çıkma ihtiyacı hissettim ve azar azar geliyor. İlaçsız geçmiyor muymuş bol bol su içsek falan :(
Ozgenur445 Maviyesil121212 canım benim bi ara bol su ile geçmişti bu ay yine yenilenmiş daha fazla artmasın diye ben kullanıyorum ilaç
Edugumoglu nurseliyildiz066 ben genelde hareketsizken hissediyorum sırt üstü yattığımda birde rahat edemiyor sanırım anneee donermisin yanına der gibi vuruyor 😅😅😅
Maviyesil121212 Myhoney yürürken bir şey takılıyor gibi oluyordu vajinamın yanları ağrıyordu ama çok normalmiş nitekim 1 haftada geçti de
-zlhzynp- Bende hareketlerini az hissetmeye başladım şu günlerde ama bende aşırı gaz problemi var su bile içsem şişkinlik yapmaya başladı. Bir de hep bir mutsuzluk hali can sıkıntısı varmış gibi... aslında şükür kötü bir şey Yok ama hormonlar sanırım. Bebişte etkileniyor😕 cuma kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum