Ervaelizinannesi 39+1 kızlarda 40 haftayı gören varmı merak ettim niye gelmiyor benim bu kızım temizliğimi yaptım çantalar hazır kişisel temizlikte tamam kızımın keyfini bekliyorum artık gelsin 🤗💕
Muhammedamine Ervaelizinannesi 39+2 haftalık hamileyim bende bebekler geleceği günü biliyor demekki daha günümüz var ☺️ Benimkide erkek doğum zamanının cinsiyetle bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum
Makbuss Ervaelizinannesi bu seneki bebekler yerlerinden memnun heralde havada soguk icerisi sicak cikmaya niyetleri yok gibi benim doktorumda gununu tamamlar dedi 37.2 oldk rahatmz cok iyi masallah 😁
Bernacancan asminko345 benimde aynı bu gece 40+0 yarın suni sancı☺️Allah bir avazda kurtarsın hepimizi bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla alalım🤲🏻💙
asminko345 EMFE Benim bebeğimin karın gelişimi 4 hafta geride 36+4 le uyumlu Canım bundan dolayı Suni sancıyla başlatıcaklar
Bernacancan Ervaelizinannesi 39+6 yım her şey normal açıklık da var ama oğlum gelmiyor😊Yarın doktorum yatış yapacağımı suni sancıyla doğumu başlatacağını söyledi heyecanla bekliyorum🙈
asminko345 Bernacancan Amin canım 🙏💙 Sağlıklı olsunlarda ne çekersek çekelim 1 gün yada 2 gün sürecek 🥰
shtngstr Sizleri gördükçe bende gelmeyecek bu çocuk diyorum 🤦♀️ 35 haftaligiz daha ama ben 38de gelsin diye bakıyorum sizler 40 deyince bi of diyesim geliyor 😂
Ezcez Ervaelizinannesi bizde 39+2 yiz 1 cm acilmam var sancim ara ara var Allah hepimizi bi avazda kurtarsin artik dogurmak istiyorum bende 😖