Bulutlaraozlem Kizlar bebegim 1yasinda aşırı oksurmekten surekli uyanıyor dra gotursum bugün dekort iğne verdi vurduk iğneyi ama şuan çok öksürüyor tavsiye edebileceğiniz vir şey varmı?
Bulutlaraozlem Bulutlaraozlem bide neden boule oluyor yaa bende de var aynı durum bahar alerjisi olabilirmi
Rsahbaz Bulutlaraozlem kalınca pamuk üzerine az zeytinyağı döküp göğsüne bırakın. Orada kalsın ertesi gün tazeleyin
MasalSara Soganı ikiye bölüp içine karanfil saplıyorum birsürü yanına koyuyorum burnunun dibine öksürügüne çok iyi geliyo birde bir kaba buz koyup odaya koymayı duydum da onu denemedim buhar makınası varsa onu çalıştır
MasalSara Bulutlaraozlem bilemedim ki başka dogal yöntem Bi kaba buz kalıpları koyup odaya koyabilirsin sakın ayagının altına felan bşeyler sürme ama çocuklar için çok tehlikeli oldugunu biliyorum kalp atışlarını hızlandırıp kötü sonuçlara yol açıyormuş viks felan deneme sakın
2024_kmr Ben zeytinyağı ve kantoronu ılık bir şekilde sırtına sürüyorum bez katıyorum ve keçi boynuzu özü içiriyorum bu arada zeytinyağı marketten olmayacak