_725gm İyi akşamlar hanımlar bebeğim için hediyelik magnet kapı süsü çikolata tarzı şeyler araştırıyorum sizler nerelerden veya hangi internet sitesinden aldınız fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Azra8Engin _725gm kapı süsü instagram denizmakrome1 hediyelik açacak magnet yaptırdım trendyol nar promosyon saticisindan
_725gm Rabiul epoksi magnet yaptırmak istiyorum sizce orada bulabilirmiyim artık internette alışveriş kolaylığınada alıştığımız için gözüm de kesmiyor 😂
_725gm Azra8Engin ikisi de çok güzel 😍 Kapı süsü bu tarz düşünüyorum ama hediyelik açacak olarak düşünmedim artık herkeste var dolaplarimiz aynı tarz hediyeliklerle doldu epoksiler hoşuma gidiyor ama güvenilir bir yer bulmakta sorun
Azra8Engin _725gm yeğenim için trendyoldan yaptırdı abimin eşi. Trendyol daha güvenilir instagrama göre.
mmomssss Rabiul bende instagram adresi @damlaeventt bu atlı karıncadan ve teddy mumlardan sipariş verdim☺️ daha elime ulaşmadı gerçi bu atlı karıncalar benim cok hosuma gitti. Kolonya magnet vs sıkılmıstım artık😅 sayfasına bir bakın derim hediyelikleri güzel 🌸
Leylus Rabiul ilk defa bu fotoda gordum.Kuranı kerim hediyelik bayıldım ya bundan istiyorum yaptıran varmia acaba.
Rabiul _725gm bunuda nişanım da ben yapmıştım Eminönü’nden alıp malzemeleri eğer halim olursa farklı model beğenirsem belki gene öyle yaparım 😆 yada direk hazır
ikizlerimlekesfediyorum Ben ikizlerim için kendim hazırladım kapı süsünü Bu da yapılış videosu ve maliyeti
Rabiul SmyEsciv ben pinters ten buldum ama internette arattığınızda çıkar bir çok sayfa , ben Eminönü’ne gideceğim