Rgmss Kac haftalıksınız cınsıyetınız nediiiir hangi hastane takiplisiniz doktorunuz kim vee memnun musunuz surec nasıl ılerlıyor 🌸
kubra066 Rgmss 30 haftayım,erkek bebek bekliyorum. Dr ümit Korucuoğlu tobb etü hastanesinde yaptırıyor doğumu çok memnunum her şey yolunda şükür 🥰
Cemreksoglu Merhabalar🍀 benim ilk hamileliğim 7.haftamızı doldurduk. Geçen hafta kalp atışlarını duydum🥰 ankara acıbadem hastanesine gidiyorum. Yolum Rana Karayalçın ile kesişti iyiki de öyle olmuş. Çok memnunum 💖
Bahar-sarioglu Rgmss 31+5 oğluşum olacak Serklajım var Etlik şehir hastanesi perinatoloji bölümünde takipliyim Şeyma Banu Arslanca doktorum menunum
Badeveannesi Rgmss 22 haftalıgm bebeğim kız Gülhane eğitim ve araştırma hastanesi Dr Özhan Özdemir takipliyim çok memnunum 😊
zeynep62 Merhabalar bende 9+6 haftalık Etimesgut devlet hastanesine gittim ilk kalp atışı falan için orda doğum olmuyormuş o yüzden bende sincan eğitim araştırmaya randevu aldım 12 haftada gidecem inşallah
Buseirgit Rgmss 21+6 haftalığız. Cinsiyeti erkek. VM medical park hastanesinde ulviye hocaya gidiyorum. 3. Gebeliğim iki tane kızım var, kızlarımın ikisinde de ulviye hocaya gitmiştim