Selinmoms Hanımlar 30 haftalık hamileyim, feramat demir ilacı kullanıyorum. Bu ikinci demir ilacı değişim. İlk haftalarda bişey yok sonrasında beni mahvediyor midem, bağırsaklarım, yemek borum çok fenayım. Sizdede oluyor mu? Asla içmek istemiyorum 😓
semra2598 Selinmoms benim 3. Kutu feramat sabah 7 gibi aç karnına içiyorum uyuyorum 2 saat sonra kalkıp kahvaltı yapıyorum aşırı midem bulanıyor ama ilaçtan mi oluyor bilmiyorum afedersin büyük abdestmin rengi bile değişiyor içince ama bu genel demir ilaçlarinda oluyormuş duyduğum kadarıyla. Mecbur içiyorum ama kansızlık var düzenli için diye uyarı aldım 🤷
Rabiul semra2598 ben yemekten sonra tok karnına günde 1 tane alıyorum ama evet benimde aynı şekilde afedersiniz zift gibi hatta ilk gördüğümde çığlık attım bu benden çıkmış olamaz diye 😆😆😆 sonra demir ilacı yaptığını anladım
semra2598 Rabiul bende günde bir tane ama aç benim doktorumda aç iç ama mideni bulandiriyorsa yemeklerden 2 saat sonra iç dedi bende gün içinde süt ürünleri tukettigim için sabah içiyorum. 🤷🤷
Rabiul semra2598 bende tüketiyorum ama yemekten sonra veya süt ürünlerinden 1.5 saat sonra alıyorum sorun olmazmış 😆 ama genede çok korkunç tuvalet mevzusu yani
semra2598 Rabiul hahahah bende ona çok korkmuştum bu ne falan diye baya tedirgin oldum sonra Google’dan baktım demir takviyesinden oluyormus