uduygudmrhn Kızlar 12. Haftama girdim iştahım iyice açıldı göbeğim çatlamadan krem sürmeye başlamalımı artık? Birde sizler ne marka kullanıyorsunuz?
Simayyy uduygudmrhn ben ilk haftalar duş sonrası nemlendirici ve yağlar kullandım 30 dam sonra lierac serum ve jel kullanmaya başladım memnunum
Papatyapapatya uduygudmrhn jhonsons baby yağı bizim gelin kullandı...arka arkaya dogum yaptı vucudunda bır tane catlak yok...
Aysenuresat uduygudmrhn ben hep lierac kullandım çok çok memnunum sıfır çatlak her duş sonrası sürüyorum
Sevdaliza Sinoz kullanıyorum 9+4 üm şuan çatlak yok ama oluşmasını engelliyorum eskiden bacaklarımda ani kilo alışverişlerimden vardı oralara da sürüyorum gözle görülür azalma var nolur ne olmaz diye göbek ve göğüslere sürüyorum oluşmaması için
berilkelebek Hamileliğimi öğrendiğimden beri karın, kalça ve bel kenarı bölgelerine organik hindistan cevizi sürüyorum. 37. haftadayım, hiç çatlağım yok.
Simayyy uduygudmrhn en iyisinin lierac olduğu söyleniyor 2 kadın doğumcu ve cilt doktorum bunu önerdi bana
uduygudmrhn Simayyy Hocam birşey daha soracağım lierac ı bugün eczaneye sordum 185 tl dediler 200ml bi tuhaflık sezdim böylemi halikaten ücreti?
uduygudmrhn Aysenuresat çok kuru cildim ve kaşınmaya başladım korkuttu beni internette ne resimler var keşke görmeseydim. Linerac alacağım birde hindistan cevizi yağı alacağım.
uduygudmrhn Aysenuresat sizede sorayım bugün ücretini sordum 185tl dediler siz ne kadara almıştınız hatırlıyormusunuz?
Nilsuuuu Benim cildim de maalesef çok kuru.. bu nedenle 10. Ve 13. Haftalarda badem yağı kullandım duştan çıkınca. Sonra mustela ve jonsons baby bebek yağı aldım her gün ikisini birden sürüyorum. Geçen hafta göğüslerimde aşırı kaşıntı oldu, ben de kaşımak yerine kaşındıkça bebek yağıyla masaj yaptım gerçekten faydasını gördüm cildi yumuşatıp kaşıntıyı alarak çatlamayı önledi.
Aysenuresat uduygudmrhn benim kaynım eczane de çalışıyor 150 tl ye vermişti ama internette daha uygun netten alın daha uyguna gelir