yagmurrrra Kızlar 30 haftalığım tek yumurta ikizlerimle böyle yere bastığımda genitalimde ve kasığımda acı var özeliklle yürürken genital bölgesi acıyor böyle ağrı sancı gibi değilde acı 🤷🏻♀️ Böyle olan varmı
Asiya__0045 yagmurrrra 20 haftalığım 2 gebeliğm kızımda gebeliğimin 33 34 haftasında aymı şeyleri yaşamıstım şuan 20 haftalık hamileyim plasenta previa ve bebek makat olduğu için benimde cok oluyor cok acı veriyo normal herhalde bende pek emin değilim
Aselbade yagmurrrra ay bende oyleydim ne saga ne sola dönemiyordum yuruyemiyordum doğum yaptım 15 gün önce öyle ağrım geçti
yagmurrrra yeschef-13 bilmiyorumki böyle yatakta dönerken bile sırf aşağı tarafta acı ağrı oluyor tam genital böyle taş koymuşum gibi
yeschef-13 yagmurrrra Doktorunuza danışın gösterin tahminimce muhtemelen pelvik ağrısı pilates ya da fitnessa gitmiyorsanız evde youtube pelvik ağrısı egzersizleri vs yazıp rahatlatabilirsiniz o kası esnetmek gerekiyor güçlendirmek
iremd-1798 Haftamdayım benimde 2 haftadır acım var hatta dün gece baya canım yandı. Bebek neden baskı yapar ki 😟