momofmychildren Kızlar evi detaylı temizletmeyi düşünüyorum 2+1de oturuyorum evim küçük ama çalışıyorum evin işlerine yetişemiyorum ve 22 haftalık hamileyim bayramdan sonra detaylı temizlik istiyorum önereceğiniz bir yer ya da birileri var mı?
Dnznrgz ben farkli birsey soracağım 2+1 günlük temizliği ne kadara yaptiriyorsunuz acaba cam silme yok
Gonca29 Dnznrgz benim evim 3+1 1200 tl ama pek ona bakmıyor temizlikçiler sanırım belki yaz diye yarım gün gelir cam vs yoksa ama gelen çok az temizlikçi var bildiğim kadarıyla bi de Adanada bulmak zor oluyor
Dnznrgz Gonca29 bana gelen biri var 600 tl alıyor ama herkesten ayni ucreti aldigini fark ettim 4+1de ayni benimki de biraz moralim bozuldu açıkçası 2 haftada bi aliyorum hic gelmem demedi ama ucrete takildim işte
Gonca29 momofmychildren yani onu tam bilmiyorum ama genelde evin büyüklüğü ne olursa olsun aynı alıyorlar sanırım, mesela bi villaya gitmiş triplex ondan da aynı ücreti almış yine sorarım isterseniz
Gonca29 Dnznrgz genelde gündelikçi mantığı böyle oluyor sanırım o gününü oraya verdiği için neyse onu alıyor evin büyüklüğüne bakmaksızın
momofmychildren Gonca29 sorabilir misiniz benim evim çok küçük 2+1 mutfak salon birlikte mutfak dolabım yok denecek kadar az
Deryadeniz06 Gonca29 canım 10 gün var dogumuma temizlik sirketi ile anlasamadik cok ihtiyacim var detayli bir temizlige