tlyclk61 Kızlar tahminen 5 haftalığım 2 gündür çok midem bulanıyo ve kusmaya başladım oruçlu olduğum için hiç bişey çıkmadı sadece yeşil sarı gibi sıvı kustum böyle olan var mı doktora randevu bulamıyorum
Aerithma tlyclk61 gebeliğin başında bulantı, kusma çok normaldir. Vücudunuz gebeliğe alışıyor. İlk kontrole gittiniz mi?
Merve_aktr tlyclk61 mideniz boş oldugu için o şekilde kusmussundur kalp atışları başlarsa bulantinda başlar demişti bana doktor
Egeninannesimerve tlyclk61 canım ben ilk gebeliğimde beş ay kustum ama 9. Aya kadar da ara ara hep kusmalarım oldu doğum anında bile kustum şuan da ikinci gebelikteyim 3 aylık oldu hala kusuyorum miden boş olduğu için sarı renk safra çıkartıyorsundıur mideni boş bırakmamaya çalış tuzlu şeyler ye umarım bir an önce geçer
celileturk tlyclk61 4+5 te başladım kusmaya 16+4 hala kusuyorum 😂 üstelik Zofran kullandığım halde. Serumlarla ayaktayım 😂
Aerithma tlyclk61 benim de o haftalarda bulantım ve kusmam çok oldu. Normal bir durum. Midem boş olduğu halde kustuğumda benimde o şekilde oluyordu. Korkmanıza gerek yok.
tlyclk61 Teşekkür ederim içim rahatladı oruç tutmayı bırakacam eşimde tutmamı istemiyo yiyip içince umarım biraz faydası olur
semra2598 tlyclk61 bulantı kusma normal . Miden boş olduğu için de o renk olması normal. Ama bence biran evvel kontrole git mide bulantısı dayanilmayacak derecedeyse ilaç veriyor doktor kadın doğum doktoru danışmadan bir şey içmeyin de .
tlyclk61 Yok hiç bi ilaç içmedim Şu 2 gündür hemen gitmek istedim bulantım çok olunca ama randevu bulamadım Acilde de ilgilenmiyolar Arayada bayram giriyo bayram biter bitmez randevu kolluyorum hemen alcam bulunduğum ilçede bi tane kadın doğum var
tlyclk61 Birazda çok erken gitmek istemedim kesenin oluşmasını kalp atışını duymak istedim gittiğimde Ama bulantılar bi an da başlayınca işler değişti bu sefer de randevu bulamadım 🙂