erva_ bugün doktor kontrolünde doktor bebeğimin bsgirsaginin 16 cm olduğunu sınırın 20 olduğunu doğumdan sonra kakasinin yapıp yapmadığının kontrolünün yapılması gerektiğini söyledi daha önce böyle bişi yaşayan var mı acaba?
Ttttttttttttt erva_ genişlik olarak mı 16 dedi bnde 36 haftalık hamileyim en son 12 mm Di artıyor sürekli doğduktan röntgen çekilecek direkt dedi ve bebek kakasını yapıp yapamadığına bakacaz dedi
Ttttttttttttt erva_ burda okuduklarım oldu bu sorunu iyileşen de var kendiliğinden yada ameliyat olan da var inşallah gerek kalmaz 🤲🏼
erva_ Ttttttttttttt 16 cm dedi inan o an sormadim genişlik mi diye ben uzunluk olarak algiladim.moralim de bozuldu birazcık yani kakasini yapabilirse sorun olmucak mi
erva_ Ttttttttttttt genişlik olarak dediyse eğer benim bir arkadaşıma da öyle demiş hamileyken ama gazda olabilir bebekde demiş şuanda bir problem yok bebeği 5 aylık oldu
_momy_9 erva_ merhabalar doğum yaptınız mı bebeğiniz nasıl? Bize de volvulus dendi yani bağırsak tıkanıklığı 12 mm şuan genişlik 26+6 yız, doğumdan sonra kakasını yapamazsa ameliyat diyorlar çok korkuyorum 😔
Ttttttttttttt erva_ ayy inşallah bizimkilerde de Bi sorun olmaz ilk duyduğumda çok ağlamıştım dua ediyorum şimdi peki gelişimi nasıl gerilik var mı bnmki geride Bi kaç hafta
erva_ Ttttttttttttt ben ağlayıp moralimi bozmak istemiyorum.sende bozma.Allahim hakkımızda hayırlısını versin.yok herhangi bir gelişim geriliği yok gayet iyiydi bugüne kadar .ama öyle önemli bişi olsa doktor üzerine daha çok düşer diye düşünüyorum takibini yapalım dedi .bayramda tekrar gidicem.doktorum olmucakmis.dogumhaneye gel benim gonderdigimi söyle suyuna filan baksinlar . ultrason yapsinlar bir sonraki hafta tekrar bana gel dedi
Ttttttttttttt erva_ hayırlısı olsun hakkımızda sağ salim sağlıklı Bi şekilde alırız inşallah bebişlerimizi kucağımıza 🤲🏼🌼
erva_ Ttttttttttttt bir sürü şey okudum şuanda internette baya araştırdım.ameliyat filan diyorlar anlamadım ben gerçekten
Ttttttttttttt erva_ evet ameliyatta olabiliyor işte o yüzden kesin bilgi için çocuk doğar doğmaz röntgen çekip bakıyorlar hani gaz mı birikmiş yada bebeğin kakası mı bunlardan biri değilse zaten ameliyat kalıyor geriye malesef