Ayse1-1 Kızlar az önce ikili test sonucum e nabıza düşmüş yaptıranlar bir bakabilir mi değerlerimizi konuşalım merak ediyorum normal mi
Kubrahmz Ayse1-1 ikili tarama testi olduğun hastanenin veb sayfasında laboratuvar sonuçları bölümünden grafiğini öğrenebilirsin. Grafiği paylaşırsan daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz
Yazmelegi_ Ayse1-1 şimdi değerden çok benim bildiğim grafikte daha sağlıklı yorum yapılıyor ondan demiştim
Munevver_kaplan_33 Melek3675 sonuç attım bana da bakarmısınız grafik de nerden bakabilirim devlet Hastanesi’nde tahlil vermiştim
Annemucize Munevver_kaplan_33 tahlil verdiğiniz hastanenin laboratuvar bölümünden kimliğinizle sonucu alıyorsunuz grafik olan bir kağıt veriyorlar sonuç risk durumu vs o grafikte belli oluyor
Ayse1-1 Yazmelegi_ evet grafiğe göre yorum yapılıyormuş da bulamadım grafiği laboratuvar sonuçlarıma girmeye çalıştım hastanenin sitesinden. Örnek no istiyor o ne demek bilmiyorum ne yazmam gerekiyor oraya
Yazmelegi_ Ayse1-1 örnek no muhtemelen kan veriyorsunuz ya orda barkod çıkarıyorlar onun üstünde ki numara olabilir, siz grafiği laboratuvar dan alabilirsiniz veya doktorunuz görebilir
Ayse1-1 Annemucize tamam yarın öyle yaparım kesin verirler raporu değil mi çünkü hastane uzakta biraz, işten çıkıp gideceğim yorucu oluyor eğitim araştırmada yaptırmıştım testi
Munevver_kaplan_33 Annemucize evet ilk gebeligimde de öyle yaptım da bazı kişiler bu değerden de anlıyor daha randevuma var o zamana beklicem anca