Elif_49 İkisinde de bacak tam açık değildi çok çok az açıktı ilk erkek bebiş dediler cikintiyi gösterdiler bugün 1 hafta oldu gittim kız dediler oda tam açmamış hangisine inanayım sasirdimm
Pinkopinkoo Elif_49 Kaçıncı haftadasin canım. Ben de ikili tarama yaptırdım bugün. Doktor kesin ve net erkek dedi ama ben emin olamadim
biranne__ Elif_49 bacak arası açık diyene inan tam açmadıysa nasıl görmüş ki affedersn nasıl emin olmuş
Pinkopinkoo Gizemnur_ 12 haftalık diye hesaplanmıştım . Oysa 12+6 haftalıkmis . Tok gittim. Kahvaltıdan iki saat geçmişti. İstanbul Özel asya hastanesi Dr oğuz güler. Muayene 600 . İkili tarama 800 aldılar. Çoğu yerde 2500 3000 duydum hep
Pinkopinkoo huysuz__ Gaziosmanpaşa özel asya hastanesi. Buraları hiç bilmiyorum navigasyon dan bulduk bizde . Hiç bilmiyorum canım. Bayram dönüşü sonuç almaya gidince sorarım 🌺
Elif_49 @biranne__ ikisinde de az açmıştı bebeğim biri erkek dedi bana gösterdi gördüm boş değildi bir hafta ara ile başka doktora göründüm acmiyodu 😊 karnımı acıttı biraz öyle açtı azcik ondada kız dedi gittim bana göstermedi