Miss Dün post açtım yazan olmadı hala ilk defa nst ye baglandım ara sıra rahmime bıçak saplanır gibi oluyor geçiyor ve makatimda sürekli baskı hissi var dedim doktoruma normal dedi belkide çoğalırmış😒sizlerden böyle şikayeti olan varmı aynı haftalarda?birde bebeğin karın ölçümü 37.haftayla uyumlu çıktı ilerleyen haftalarda düzelirmi doktor sorun yok dedi ama aklıma takıldı yinede 34 te 37 ile uyumlu çıkmasi🤷ve kilonuz kaç çıkmıştı??
Sinefcengizcetin Miss anlattıklarının hepsini bende yaşadım suyum azalmış benim bebeğimde 35+6 haftalık ama 2 hafta önde gelişimi doğumu alacaklar sanırım sağlıkla gelsinler👼🏻
shtngstr Miss bu haftalar da genelde böyle hissedenler oluyor okuduğum kadarıyla bende 35 haftaligim ama ya anlamıyorum ya da gerçekten benim böyle sikayetlerim yok. Sadece bazen aşağıya doğru vuruyor onu hissediyorum kasılma vs hissetmiyorum ya da dediğim gibi anlamıyorum. Bazen öne doğru karnimdan çıkacak gibi toplanıyor o zaman biraz rahatsız oluyorum o kadar. 34+1 de 2357 falandı kilosu su an kaç bilmiyorum 🤷♀️
Bskrt Miss 35+2yim bende de adet sancısı baskı hissi ve yürürken vajinada batma vardı. Nstde sancı xıkmıyor ama rahim yumşamış açılma başlamış, istirahat et dedi doktor Kilosu da 2850 boyu 50 cm çıktı
Alyaveannesi Miss canimm benimde oyle ve doktorum dediki kafa her zman buyuk olur dedi bide gelisim zaten bastan ayagadir ilk baslarda bas buyuk olur
Miss Sinefcengizcetin maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah biraz tombis bebekler galiba zamanında sağlıkla kucağımiza alalım inşallah🙏
Totuu Ben 33. Haftada kontrolde oldum,nst yapildi,normal disi bir sheyin olmadigini soyledi doktorum.sizin soylediginiz gibi bir sikayetim yok ama doktorunuz normal diyorsa , normaldir herhalda,belki de onumuzdeki gunlerde ben de bu tur seyler yasiycam.diger yazdiginiZla ilgili bir bilgim yok dogrusu
Miss Totuu 33.haftada benimde yoktu öyle sikayetlerim hatta dedimki aa böyle geçcekse zor değil dedim yani ayaktayken oluyor o batma daha çok dinlenince falan anında geçen türden yani
Miss shtngstr toplana bende de var ayaktaykn bile toplaniyo artık herkes hissetmiyor demekki değişik herkesin ağrı eşiği bidahaki kontrole kadar neler olcak bakalım 2 hafta sonra🤷simdi 34+1 de benimde 2753 gram cıktı doğum kanalina girmiş ondan çok hissediyorum
Miss Bskrt allah kolaylık versin canım maşallah senin bebekte tombik tam istirahat daha çok etmek lazım fazla bisey kalmamış magnezyum içiyorum bende ayaklarimi az yükseltiyorum biraz iyi geliyo
Miss Alyaveannesi valla baş büyük olmasi onu çok duydum haftasını yakalıyor başta ne bileyim göbek 37.haftaya gelince korktum açıkçası biraz 2 hafta sonra tekrar bakıcaz bakalım 🤷