CokCahilsinKeskeOlsen Kubratntklu silik net bir şekilde gözüküyor hayırlı olsun kan vererek netleştirebilirsiniz
CokCahilsinKeskeOlsen Kubratntklu Korkmayın stres en büyük düşman bu konularda akışına bırakın kan verin takip edin mutlaka
Kubratntklu Ha34kaya yarın adet günüm markayı bende ilk defa kullandım nolur nolmaz diye iki tane aldım aynı anda yaptım clear pink early diye bir şey
Tugba_turk46 Ha34kaya benimde bugün olmam gerekti olmadım test yapmayada korkuyorum ama göğüslerim bir şişdiki damarlarım belirginleşti iyice 🥺 hiç cesaret edemiyorum test yapmaya
Ha34kaya Kubratntklu çok sevindim canım kan verincede paylaşır mısın ben yarın tekrardan test yapıcam
Didem11- Kubratntklu testi sabah uyanir uyanmaz mi yaptiniz yoksa gunun herhangi bir saattindemi reglime 3 gun kaldi test yapcamama emin olamadim clear pink early test aldim sabah mi yapsam yoksa suan da yaoablir miyim
Glsm-19 Kubratntklu canım kaç gün önce başladı akintin ve ağrın benim yumurtlama gününden belli adet agrisi ve akıntı vardı akıntı azaldı ama ağrı ara ara oluyor bat 12
miracgenc06 Tugba_turk46 benim de göğüslerimde hassasiyet olmuştu şuann 6+4 günlük gebeyim inşallah sizin de vardır 😌
Tugba_turk46 Ha34kaya kız test yapamıyorum korkudan negatif görmekten kan nasıl vereyim 🤣 cuma gününe kadr olmazsam cuma ilk idrarla test yapacağım inşaallah pozitifi görürüm artık
Tugba_turk46 Ha34kaya senşn postu gördüm ama canını sıkmak için yorum yapmak istememiştğm bundan 5 ay önce bende iki tane kase test yaptık yalancı pozitif verdi hemen benim testin çizgiside baya koyuydu o yüzden ben testlere pek güvenemiyorum o günden sonra bak hatta atayım testi buydu [img]https://i.