rbaaaysf Arkadaşlar 6 aylık gebeyim 24 haftalık eşim dün abisiyle tartıştı korktum bişi olur mu acaba yaaa
Esrashshshssh rbaaaysf hiç birsey olmamıştır insnalr hamile iken nelerle karşılaşıyor Allah koruduktan sonra
myavocado rbaaaysf endişe etmeyin bol su içip dinlenin, bir şey olmazz böyle şeyler yaşanıyor illa ki
dogurangaplumba rbaaaysf Korkma canim nolcak sadece karnına darbe alma yeter bende ilk kızimda göbeğime kahve döktüm çocuk yandı diye gece 11 de doktorumu aramıştım ilk çocuklarda insam nasıl panik oluyor değil mi 😄
rbaaaysf dogurangaplumba evet ilk gebeliğim gözünden sakınıyon hergün düşünmekten Alşhım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
esmayb35 rbaaaysf millete beddua edeceğinize aklınızı mantığınızı kullan da düşünün biraz Allah bedavaya vermiş bak.
mavikalpvemavikalp rbaaaysf hadi ben dalga geçiyorum sen niye ciddiye alıyosun? 🤣 saçma sapan soru yazmışsın bide cevapları tersliyosun Beddua edeceğine aklını mı kullansan?
bussratoygg rbaaaysf bu zihniyetle nasıl bir ebeveyn olup nasıl bir çocuk yetiştireceksiniz merak ediyorum.. beddua etmek nedir ya akıl var mantık var.
dogurangaplumba rbaaaysf Amin canım. Bu kadarda kafaya takma ben bugün koca göbekle camları sildim yani Allah koruyor
rbaaaysf esmayb35 sanane ya Allh Allh kesin olmuştur bişi diyo senin bebene dese napcan acaba sen çok akıllısında ne geziyon burda
mavikalpvemavikalp esmayb35 yav aklı olan şu soruyu yazarmı bacım kime ne anlatıyon ben dalga geçiyorum gelmiş beddua ediyor 🤣 Allahım sen akıl fikir ver
mavikalpvemavikalp rbaaaysf kullanıyorumki böyle şeyler yazmıyorum kanaman olur bişeyin olur korkarsın yazarsın seninki canda bizimki ney? Taşmı? Neyse boşver
esmayb35 mavikalpvemavikalp bence o da ciddi değil zaten dalga geçiyor gibi duruyor millet ne dertlerle uğraşıyor