pilateslover Kızlar selam. İkinci bebeğimi bekliyorum, son aylara doğru ilk doğumdaki dikişlerin ağrı yapmaya başladığını söyleyenler oldu. Yaşayanlar var mı acaba daha mı zorlu oluyor ikinci gebelik doğuma yakın
Merryy22 pilateslover 7 aylığım şuan öyle bir sıkıntı yok ilerleyen dönemde ne olur bilemem ama şuanlık güzel gidiyor 😊
sunashn50 pilateslover doktorum bana her gittigimde soruyor sebebi magnezyum eksikliğiymiş bana magnezyum verdi birde maden suyu iç günde bir kere dedi 🤍
miniksevdamm pilateslover cuma günü 2. Sezaryenimi olcam inşallah. Çok şükür hiç öyle bir şey yaşamdım
azracan20 pilateslover var canım 37.hafta bitti bugün ve 8.aydan beri dikişlerim yorulunca acıyor hapşırınca ve öksürünce sızlıyor az kaldı doğuma Allahtan 15inde doğum yapıcam nasipse ♥️
azracan20 pilateslover yok canım aşırı zorlayan veya hareket kısıtlaması yaşatan bişey değil dinlenince geçiyor zaten
Melosunannesii pilateslover hiç bir sıkıntı yaşamadım 2. Gebelikte dikişlerle alakalı ama 3. Ye hamileyim şuan zorluyor biraz doğrusu ama açılmaz her kontrolde doktor kontrol ediyor sonucta